Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Blog om Mobiltelefoner til ældre | nem mobiltelefon

Vocally – opkald med stemmestyring

Email Udskriv PDF

 

Hvis du er blind eller meget svagtseende kan det være rigtig svært at ringe op på en almindelig fastnettelefon, også selv om du vælger en med rigtig store taster.

Her kan Vocally være et rigtig godt hjælpemiddel!

Læs mere…
 

Jablocom bordtelefon

Email Udskriv PDF

Jablocom GDP-04A GSM

 

Jablocom er en GSM – bordtelefon. Det betyder, at man ved hjælp af et et SIM - kort i telefonen, kan sende SMS – beskeder vi telefonen, og at man ved hjælp af medfølgende software kan synkronisere kontakterne, man allerede har på computeren med fastnettelefonens telefonbog. Der i øvrigt kan indeholde op til 500 navne og 1000 numre.

Der er derfor en oplagt mulighed, med valg af denne fastnettelefon, at kombinere mobilens fordele med din bordtelefons fordele. SMS – funktionen kan benyttes såvel til andre GSM telefoner som til alt

Det er ved hjælp af det fulde tastatur lige under alle nummerknapperne, en meget nem måde at SMS´e på.

Det er en nem måde, at få lagt alle kontakter ind på. En meget brugervenlig funktion, der gør det helt unødvendigt at sidde og skrive navne og numre ind i hukommelsen på telefonen.

Jablocom er en fantastisk let fastnettelefon, selv om der er mange funktioner, er menuerne lette at forstå. Der er benyttet så mange ikoner med genvejstaster, som overhovedet muligt, for at gøre menuerne så overskuelige, som det kan lade sig gøre.

Tastaturet  og displayet er hver for sig meget store, hvilket gør den særdeles ældrevenlig eller velegnet til svagtseende.

Det er til Jablocom GDP-04A GSM fastnettelefon muligt at købe en del ekstra tilbehør til telefonen. Bl.a. et headset, så man kan tale håndfrit!

En fastnettelefon, der kan benyttes som kombineret mobil – og fastnettelefon og som oven i købet kan bruges som fax!

Udover disse funktioner kan der tilkøbes ekstra funktioner til GSM - bordtelefonen. F.eks. Røgdetektor, gasdetektor, vanddetektor og tyveri - alarm. Disse funktioner er ikke standard, men kan tilkøbes efter behov!

 

emporialife-meget-aeldrevenlig-mobiltelefon-med-nodopkald

Email Udskriv PDF

 

 

alt

Specielt udviklet til forbrugere uden de store ønsker om de mange funktioner, som de nye og smarte mobiltelefoner har!

 

EmporiaLife er en enkel, robust telefon med stor skærm og simpel menu. Den er meget let at starte op, og man kan hurtigt komme i gang med at bruge den. EmporiaLife har ekstra store taster og lyd, og er derfor meget velegnet til ældre mennesker, eller for folk med syns - eller hørenedsættelse.

Telefonen er helt simpel med 5 menuer.

 • Foretagne opkald
 • Mistede opkald
 • Modtagne opkald
 • Modtagne SMS´er
 • Status for batteri og modtagelse

Derudover er der en nødknap på bagsiden af telefonen, så man hurtigt kan få hjælp, hvis det er nødvendigt.

EmporialLife er udført i hård plastik. På fronten er der en højttaler, der til dels er kraftig, men også kompatibel med høreapparater. Under den meget store skærm, er der 2 piletaster til at navigere rundt med, og 2 telefonknapper til tage røret med eller lægge det på.

Skubbes telefonen fra hinanden kommer tastaturet til syne. På venstre side af emporiaLife er der 2 volumenknapper, man kan skrue telefonens lyd op og ned på.

I bunden er der en lille lysindikator for indkommende opkald og i toppen er der 4 funktionsknapper.

 • Tænd / sluk knap
 • Vækkeur / alarm
 • Lommelygte
 • Låseknap

Derudover er der en nødknap på bagsiden af telefonen, så man hurtigt kan få hjælp, hvis det er nødvendigt.

Vægten er 152 g. og målene er 115mmx55mmx29mm

EmporiaLife er velegnet til at have i jakkelommen, på sofabordet eller i vindueskarmen!

 

 

 

Kanso M300 støv - og vandafvisende

Email Udskriv PDF

altNu er den lille robuste og kraftige Kanso M300 kommet på markedet

Kanso M300 er støv – og vandafvisende, så for håndværkere, jægere, fiskere, mountainbikere eller andre outdoor-mennesker, der er i den fri natur, er det et rigtig fint alternativ til den dyre mobil, der ikke tåler ”mosten”.

Kanso M300 har en standbytid 7 – 8 dage og en taletid på 2 timer. Det gør den velegnet til en længere tur ud i det blå, så kan den dyre mobil blive derhjemme i trygge, tørre og rene rammer.

Og så er Kanso M300 meget let at betjene. Den har store taster, tydeligt display og en nem overskuelig menu. Men dermed ikke sagt, at den ikke har mange andre gode funktioner, der kan bruges ”outdoor”!

Kanso M300 har bl. a. indbygget FM radio, lommelygte, ur, Sms-funktioner samt meget, meget mere.

 

 

Doro 326i – den største og nemmeste mobiltelefon til ældre

Email Udskriv PDF

doro 326i

 

Doro 326i er nok den mest solgte mobiltelefon til ældre og det er ikke tilfældigt. De store tydelige taster på doro 326i, er adskilte, så fejlbetjening undgås. Doro startede for flere år siden med at udvikle mobiltelefoner til ældre og doro 326 og doro 328 var de mest populære blandt ældre. Siden har doro 326i erstattet sine to forgængere. Denne doro mobiltelefon har som forskel til de tidligere modeller, tydelig visning af navn og telefonnummer i telefonbogen. I de foregående modeller blev kun telefonnummeret vist. SMS funktionen er helt fjernet i doro 326i, fordi mange ældre kun blev forvirret over denne funktion. De direkte opkald: A – D går det ekstra let at ringe op fra doro 326i.

Doro PhoneEasy 326i GSM, som er det fulde navn på denne doro mobiltelefonen, som er den største som doro har produceret og er derfor blandt de mest populære mobiltelefoner til ældre.

Den let gummierede overflade på doro 326i, gør den ”skridsikker” når den koldes let i hånden. Det er en stor fordel for ældre, som har et svagt greb om mobiltelefonen. De store tydelige hvide tal er ekstra nemme at se på de sorte taster, og tasterne står i stor kontrast til den hvide baggrund på doro 326i.

Opkald fra doro 326i sker ved enten at indtaste et telefonnummer, eller ved at bladre mellem de gemte kontaktpersoner i telefonbogen (op til 20 kontakter), hvorefter der trykkes på tasten med den grønne telefon. Ligeledes afsluttes samtalen ved at trykke på tasten med den røde telefon.

Hvis der er behov for tastelås, aktiveres denne ved at trykke på * og holde den nede indtil tastaturet låser. Oplåsning foregår på samme måde. Under samtalen, kan medhør aktiveres ved et enkelt tryk på tasten med den grønne telefon.
Disse enkle og smarte og nemme funktioner, gør doro 326i til en af de aller mest populære mobiltelefoner til ældre

 


Side 1 ud af 7