Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Blog om Mobiltelefoner til ældre | nem mobiltelefon

TDC mobil - til dig der ikke vil være foruden

Email Udskriv PDF

Hvor ofte har du ikke stået i en situation, hvor du har skullet i kontakt med en, men hvor vedkommende har været uden for rækkevidde? Den slags sker bare ikke med TDC mobil. Med TDC mobil er du nemlig sikret det bedste netværk i Danmark, således at du altid kan komme i kontakt med omverdenen via din mobiltelefon.

Som mobiltelefon foreslår vi Emporia. Emporia er et østrigsk firma, der har specialiseret sig i mobiltelefoner til ældre og handicappede mennesker, og som har mere end 20 års erfaring på området. Befinder du dig ude på landet, har du givetvis oplevet situationen, hvor du er uden for dækning. At være uden for dækning er et ukendt fænomen med TDC mobil. Det er temmelig ærgerligt, hvis du står og gerne vil en tur i skoven med din svigerinde, men ikke kan få fat på hende, ikke sandt? Eller skulle uheldet være ude og du står og har brug for en hjælpende hånd på den ene eller anden måde, er hjælpen ikke langt væk med TDC mobil.

Med TDC mobil kan du nemlig bide dig selv i næsen på, at det ikke kommer til at ske - vi råder nemlig over det største netværk i landet. TDC mobil vil kunne redde enhver tur i skoven, eller hjælpe dig til at komme i kontakt med omverdenen, når du har brug for det. TDC mobil kan nemt kombineres med et billigt mobil abonnement, således at du ikke havner i en af ovenstående situationer. Et billigt mobil abonnement fra TDC giver dig nemlig landets bedste dækning. Du vil altid være inden for rækkevidde, og det er tilmed til en billig penge.

Med TDC mobil kan du være sikker på, at du altid er til at få fat på, ligesom du altid nemt selv kan få fat på andre. Vi foreslår samtidig en mobiltelefon fra Emporia, som er henvendt ældre og handicappede. Mobiltelefoner fra Emporia er nemme at betjene, da de er omhyggeligt designet til målgruppen. Med de mange års erfaring med design og fremstilling af mobiltelefoner, kan kan være sikker på, at du er i gode hænder. Med andre ord er du altså sikker på at få det, du har brug for med TDC mobil - TDC mobil vil med garanti opfylde dine behov som bruger af mobiltelefoner.

 

Vælg også en fastnettelefon

Email Udskriv PDF

Vi er godt klar over, at det at skrive om fastnettelefoner på en side om mobiltelefoner til seniorer muligvis er at ’presse den lidt’. Men vi er nu alligevel sikre i vores sag; en fastnettelefon er en rigtigt god ven i et seniorhjem i dag, hvilket vi gerne argumenterer for herunder!

Med en mobiltelefon er hele verden åben. Du kan snakke med alt og alle overalt, tage billeder, høre musik og sende SMS-beskeder. I mange hjem har mobiltelefonen fuldstændigt erstattet den ellers loyale fastnettelefon. Men sådan behøver det faktisk ikke at være; fastnettelefonen har stadigt sin eksistensberettigelse i de private hjem!

Bedre talekvalitet
Der er flere gode grunde til at have en fastnettelefon stående i hjemmet. En af disse er for eksempel den, at en fastnettelefon altid vil levere en bedre talekvalitet grundet de jordførte kabler nærmere end radiobølger, hvilke en mobiltelefon benytter sig af. Har du i forvejen svært ved at høre personen i den anden ende, er en stationær telefon især en god idé.

Også teleslyngen i en fastnettelefon virker umiddelbart ofte bedre end den i mobiltelefoner.

En fastnettelefon er nemmere at betjene
Derudover er det også et velkendt faktum, som underoverskriften pointerer, at en fastnettelefon altid vil være nemmere at betjene end en mobiltelefon. En fastnettelefon er nemlig dét større, både med hensyn til røret, men endnu vigtigere knapperne, så selv skrøbelige fingre kan betjene bordtelefonen.

At der på mange fastnettelefoner i dag derudover er tiltag som billedknapper til stede, gør det kun endnu nemmere at benytte dem. Søger du en nem telefon med meget høj talekvalitet, er det en fastnettelefon, du skal have fat i, og ikke en mobiltelefon.

Sidst, men ikke mindst, er prisen for en fastnettelefon i meget høj kvalitet en del lavere end tilsvarende for en mobiltelefon. For bare få hundrede kroner kan du få en fastnettelefon, og er du villig til at betale knap tusinde kroner, kan du få en model med de absolut bedste funktioner og flotteste design. Dét er til at overkomme for de fleste modsat en mobiltelefon.

Fastnettelefoner er langt fra døde; de har bare fået en anden rolle i dag.

 

Doro mobiltelefon til Senior-mobiltelefon

Email Udskriv PDF

Søger du en billig og pålidelig Doro mobiltelefon enten til dig selv, eller en, du kender? I så fald kan det være svært at overskue markedet, da svenske Doro sender adskillige mobiltelefoner ud hvert eneste år. Tillad os dog at komme med et forslag til en billig, men yderst nyttig Doro mobiltelefon!

Doro PhoneEasy 345gsm – Simpel Doro mobiltelefon


Telefonen, vi har valgt at portrættere denne gang, er Doro 345gsm med det fulde navn Doro PhoneEasy 345gsm. Vi har valgt denne delvist på grund af prisen, der ligger lige på den hårde side af tusinde danske kroner, men også grundet alle de ting, man får for ens penge!

Først og fremmest får du med en rigtig Doro mobiltelefon som 345gsm et flot og næsten klinisk hvidt design. Væk er alle unødvendige, og til tider næsten decideret forstyrrende farver, hvilket efterlader telefonen med et ’back to basics’ design.

På fronten af denne Doro mobiltelefon finder du 17 knapper. Det lyder af meget, men det er faktisk ganske lidt taget i betragtning af at moderne mobiltelefoner sagtens kan mønstre 20-30 knapper på fronten. Tilmed er knapperne på Doro mobiltelefonen Doro PhoneEasy 345gsm ikke alene i sort og blødt gummi, men de er også tydeligt adskilte og derved nemme at trykke og navigere på.

Indbygget højtaler


En klassisk Doro mobiltelefon er naturligvis henvendt det ældre segment. Det gælder også i høj grad for Doro 345. Dette ses blandt andet ved højtalerfunktionen, hvor det er muligt at skrue rigtigt højt op for lyden til indkommende opkald. Med en rigtig Doro mobiltelefon slipper du for til evig tid ikke at kunne høre personen i den anden ende af en samtale!

Tastaturlås, en letlæselig skærm, Bluetooth – netop Bluetooth lader dig koble din Doro mobiltelefon sammen med et væld af andre apparater som headsets og Bluetooth speakerphones – er også med til at gøre denne mobiltelefon fra svenske Doro lidt bedre end alle de andre modeller.

Søger du bare en god, billig og nyttig Doro mobiltelefon enten til dig selv, eller en ældre person, du kender, kan vi derfor her på Senior-mobiltelefon.dk anbefale Doro mobiltelefonen Doro PhoneEasy 345 gsm. Et almindeligt, godt køb!

 

Bluetooth headset | trådløst headset til mobiltelefon

Email Udskriv PDF

Nogle af fordelene ved at benytte bluetooth teknologien i en mobiltelefon er, at strømforbruget er meget lavt samtidigt med, at enhederne kan slutte sig til hinanden automatisk. Især når der ikke er en aktiv overførsel, hvorved bluetooth-enheden går i ’dvale’, er strømforbruget uendeligt lavt. Dette lader brugeren benytte eksempelvis et bluetooth headset i mange, mange timer før en opladning er nødvendig.
Du kan roligt forvente at samtlige nye mobiltelefoner kommer med bluetooth med henblik på blandt andet headsets, speakerphones i bilen og nem overførsel af filer fra telefon til computer og telefon til telefon.
Protokollen er opkaldt efter Harald Blåtand, da han startede diplomatiske forhandlinger, hvilke lod alle partner handle med alle – pointen med bluetooth er at skabe én, fælles WPAN-standard. Et nobelt mål, som vi i dag er kommet meget langt med!

 

Simkort | Hvad er et simkort? | simkort til mobiltelefon

Email Udskriv PDF

Alle danske mobiltelefoner fungerer i dag ved hjælp af SIM-kort. SIM står for Subscriber Identity Module. Pointen med et SIM-kort er, at teleselskabet kan spore, hvilken telefon, der bruger netværket, med henblik på at sende en passende regning ud.
Traditionelt medfølger et nummer til ét SIM-kort, men i dag kan man sagtens beholde ens telefonnummer, selvom man skifter teleselskab eller SIM-kort.
Med et SIM-kort kan man hurtigt skifte abonnement ved bare at erstatte SIM-kortet i ens mobil, hvorefter det nye teleselskab kan spore ens aktivitet med mobilen.
SIM-kortet er ganske lille – på størrelse med en tommelfingernegl – og skal i de fleste tilfælde placeres inde i ens mobiltelefon. Virker ens SIM-kort ikke, kan man med fordel pudse det af med en tør klud.

 


Side 2 ud af 7