Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Doro 326i – den største og nemmeste mobiltelefon til ældre

Email Udskriv PDF

doro 326i

 

Doro 326i er nok den mest solgte mobiltelefon til ældre og det er ikke tilfældigt. De store tydelige taster på doro 326i, er adskilte, så fejlbetjening undgås. Doro startede for flere år siden med at udvikle mobiltelefoner til ældre og doro 326 og doro 328 var de mest populære blandt ældre. Siden har doro 326i erstattet sine to forgængere. Denne doro mobiltelefon har som forskel til de tidligere modeller, tydelig visning af navn og telefonnummer i telefonbogen. I de foregående modeller blev kun telefonnummeret vist. SMS funktionen er helt fjernet i doro 326i, fordi mange ældre kun blev forvirret over denne funktion. De direkte opkald: A – D går det ekstra let at ringe op fra doro 326i.

Doro PhoneEasy 326i GSM, som er det fulde navn på denne doro mobiltelefonen, som er den største som doro har produceret og er derfor blandt de mest populære mobiltelefoner til ældre.

Den let gummierede overflade på doro 326i, gør den ”skridsikker” når den koldes let i hånden. Det er en stor fordel for ældre, som har et svagt greb om mobiltelefonen. De store tydelige hvide tal er ekstra nemme at se på de sorte taster, og tasterne står i stor kontrast til den hvide baggrund på doro 326i.

Opkald fra doro 326i sker ved enten at indtaste et telefonnummer, eller ved at bladre mellem de gemte kontaktpersoner i telefonbogen (op til 20 kontakter), hvorefter der trykkes på tasten med den grønne telefon. Ligeledes afsluttes samtalen ved at trykke på tasten med den røde telefon.

Hvis der er behov for tastelås, aktiveres denne ved at trykke på * og holde den nede indtil tastaturet låser. Oplåsning foregår på samme måde. Under samtalen, kan medhør aktiveres ved et enkelt tryk på tasten med den grønne telefon.
Disse enkle og smarte og nemme funktioner, gør doro 326i til en af de aller mest populære mobiltelefoner til ældre