Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Doro mobiltelefon til Senior-mobiltelefon

Email Udskriv PDF

Søger du en billig og pålidelig Doro mobiltelefon enten til dig selv, eller en, du kender? I så fald kan det være svært at overskue markedet, da svenske Doro sender adskillige mobiltelefoner ud hvert eneste år. Tillad os dog at komme med et forslag til en billig, men yderst nyttig Doro mobiltelefon!

Doro PhoneEasy 345gsm – Simpel Doro mobiltelefon


Telefonen, vi har valgt at portrættere denne gang, er Doro 345gsm med det fulde navn Doro PhoneEasy 345gsm. Vi har valgt denne delvist på grund af prisen, der ligger lige på den hårde side af tusinde danske kroner, men også grundet alle de ting, man får for ens penge!

Først og fremmest får du med en rigtig Doro mobiltelefon som 345gsm et flot og næsten klinisk hvidt design. Væk er alle unødvendige, og til tider næsten decideret forstyrrende farver, hvilket efterlader telefonen med et ’back to basics’ design.

På fronten af denne Doro mobiltelefon finder du 17 knapper. Det lyder af meget, men det er faktisk ganske lidt taget i betragtning af at moderne mobiltelefoner sagtens kan mønstre 20-30 knapper på fronten. Tilmed er knapperne på Doro mobiltelefonen Doro PhoneEasy 345gsm ikke alene i sort og blødt gummi, men de er også tydeligt adskilte og derved nemme at trykke og navigere på.

Indbygget højtaler


En klassisk Doro mobiltelefon er naturligvis henvendt det ældre segment. Det gælder også i høj grad for Doro 345. Dette ses blandt andet ved højtalerfunktionen, hvor det er muligt at skrue rigtigt højt op for lyden til indkommende opkald. Med en rigtig Doro mobiltelefon slipper du for til evig tid ikke at kunne høre personen i den anden ende af en samtale!

Tastaturlås, en letlæselig skærm, Bluetooth – netop Bluetooth lader dig koble din Doro mobiltelefon sammen med et væld af andre apparater som headsets og Bluetooth speakerphones – er også med til at gøre denne mobiltelefon fra svenske Doro lidt bedre end alle de andre modeller.

Søger du bare en god, billig og nyttig Doro mobiltelefon enten til dig selv, eller en ældre person, du kender, kan vi derfor her på Senior-mobiltelefon.dk anbefale Doro mobiltelefonen Doro PhoneEasy 345 gsm. Et almindeligt, godt køb!