Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Emporia LIFEplus mobiltelefon med nødkald øger tryghed hos ældre

Email Udskriv PDF

Ny undersøgelse viser at over halvdelen af de ældre vil have nødkald i deres næste mobiltelefon. Godt nok stiller Kommuner nødkaldeanlæg (også kaldet tryghedsalarm) til rådighed for ældre som visiteres til nødkald, og når kommunen finder behovet tilstrækkeligt for nødkald, installerer kommunen nødkaldeanlægget hos den ældre. Undersøgelsen viser at der er langt flere ældre som gerne vil have et nødkald end dem der får installeret nødkald. Ønsket om nødkald funktion hos pensionister kan dækkes af den smarte emporia LIFEplus mobiltelefon som har en stor nødkald knap bagpå mobiltelefonen. emporia LIFEplus mobiltelefonens nødkald virker overalt i modsætning til det nødkald som kommunen stiller til rådighed. Nødkald fra kommunen har normalt kun en begrænset rækkevidde så den ældre udelukkende kun kan afgive nødkald fra hjemmet.
Når den ældre aktiverer nødkald på emporia LIFEplus mobiltelefonen, er der stor sikkerhed for at nødkaldet også bliver modtaget af rette person, for emporia LIFEplus mobiltelefonen ringer ikke blot op, der skal kvitteres for det indkomne nødkald ved at trykke 0, og samtalen foregår håndfrit via emporia LIFEplus mobiltelefonen med høj lydstyrke. Kvitterer modtageren ikke for det sendte nødkald fra den ældre, ringer emporia LIFEplus mobiltelefonens nødkald til næste person. Nødkald, de store taster, det store tydelige display og den enkle betjening, gør emporia LIFEplus mobiltelefonen velegnet til ældre, og det er ikke tilfældigt
Emporia LIFEplus mobiltelefonen med nødkald til ældre og pensionister, er udviklet af Emporia Telecom i samarbejde med ældre mennesker så netop de ældres behov og funktioner afspejles i emporia’s mobiltelefon til ældre.

emporia LIFEplus mobiltelefon med nødkald