Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Jablocom bordtelefon

Email Udskriv PDF

Jablocom GDP-04A GSM

 

Jablocom er en GSM – bordtelefon. Det betyder, at man ved hjælp af et et SIM - kort i telefonen, kan sende SMS – beskeder vi telefonen, og at man ved hjælp af medfølgende software kan synkronisere kontakterne, man allerede har på computeren med fastnettelefonens telefonbog. Der i øvrigt kan indeholde op til 500 navne og 1000 numre.

Der er derfor en oplagt mulighed, med valg af denne fastnettelefon, at kombinere mobilens fordele med din bordtelefons fordele. SMS – funktionen kan benyttes såvel til andre GSM telefoner som til alt

Det er ved hjælp af det fulde tastatur lige under alle nummerknapperne, en meget nem måde at SMS´e på.

Det er en nem måde, at få lagt alle kontakter ind på. En meget brugervenlig funktion, der gør det helt unødvendigt at sidde og skrive navne og numre ind i hukommelsen på telefonen.

Jablocom er en fantastisk let fastnettelefon, selv om der er mange funktioner, er menuerne lette at forstå. Der er benyttet så mange ikoner med genvejstaster, som overhovedet muligt, for at gøre menuerne så overskuelige, som det kan lade sig gøre.

Tastaturet  og displayet er hver for sig meget store, hvilket gør den særdeles ældrevenlig eller velegnet til svagtseende.

Det er til Jablocom GDP-04A GSM fastnettelefon muligt at købe en del ekstra tilbehør til telefonen. Bl.a. et headset, så man kan tale håndfrit!

En fastnettelefon, der kan benyttes som kombineret mobil – og fastnettelefon og som oven i købet kan bruges som fax!

Udover disse funktioner kan der tilkøbes ekstra funktioner til GSM - bordtelefonen. F.eks. Røgdetektor, gasdetektor, vanddetektor og tyveri - alarm. Disse funktioner er ikke standard, men kan tilkøbes efter behov!