Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Livet bliver mere trygt med Emporia Life Plus mobil til ældre

Email Udskriv PDF

Med avanceret teknologi, er nye mobiltelefoner med mange funktioner dominerende på mobilmarkedet. Kun ganske få virksomheder, laver mobiltelefoner udelukkende med de grundlæggende telefon funktioner. De færreste producenter kan prale af at sælge deres mobiltelefoner som Emporia Telecom gør. Emporia Telecom er anerkendt som en virksomhed, der iværksætter nye mobiltelefoner på markedet rettet mod den ældre generation. Alle Emporia mobiltelefoner er fremstillet til det grundlæggende formål med at ringe og skrive sms beskeder. Emporia Telecoms mobiltelefon til ældre, Emporia Life Plus er en af dem.

Emporia Life Plus mobil til ældre har et smukt aluminiums ydre. Mobiltelefonen til de ældre måler 112x58x18 mm i dimension og vejer 138 g. Den store skærm på 128x160 pixels opløsning, viser tekst i ekstra stor størrelse. Nederst på mobilen er der tre lamper som viser om der er mistede opkald, besked i telefonsvareren og om telefonen trænger til opladning. Emporia Life Plus-modellen er en slider telefon, som er stilfuld og brugervenlig. Når mobiltelefonen er åben er den noget længere og måler 175 mm i længden.

Emporia LIFE plus mobiltelefonen understøtter GSM dual band, GSM 900/1800 eller 850/1900. Disse mobiltelefoner til ældre kommer ulåst og kan bruges i ethvert netværk. Mobiltelefonen åbner op til smukt udformede taster med et stærkt kontrast. Emporia LIFE plus har en meget stor skærm med stor tekst og store knapper for nem anvendelse. Men der er ingen grund til at åbne mobiltelefonen, hver gang du foretager et opkald, da der er mulighed for at vælge mellem kontaktpersoner med pile tasterne og ringe op ved at trykke på den grønne knap. De store skrifttyper er justerbare i størrelsen og er meget letlæselig med orange baggrundsbelysning som gør det lettere at læse for folk med svagt syn. Indgående opkald vises på telefonen med en grøn blinkende LED lampe. Mobiltelefonen har en alarm/vækkeur, LED lommelygte i den øvre ende af mobiltelefonen, og en højttaler som har en ekstra høj lyd. Lydstyrken kan dog justeres til fem niveauer. En kraftfuld vibrator hjælper med at registrerer når telefonen ringer. Som tilbehør fås, høresnegl, bordlader og forskellige tasker.

Der er en rød, rund knap på bagsiden af telefonen som kaldes nød knappen. Nød knappen hjælper dig med at foretage opkald i en nødsituation. Nød knappen skal trykkes ind i 3 sekunder, hvorefter der automatisk foretages nødkald til fem gemt nummer. Hvis personen ikke reagerer,  ringer mobiltelefonen til den næste person, indtil et af numrene svare. Nød knappen virker selvom tastaturet er låst. For at sikrer at nødkaldet ikke ender på en telefonsvarer, skal den person der modtager nødkaldet, kvitterer for modtagelsen, ved at trykke ”000” (3 x nul).
 
Emporia Life Plus mobilen til ældre, kommer sammen med en oplader, batteri og en brugervejledning. Manualen er bare ikke nødvendig, fordi mobiltelefonen er så let at bruge, men den medfølger alligevel. Batteriet er Li-ion 3,7 V/1200 mAh og giver op til 180 minutters taletid og op til 250 timer, når den er på standby. Emporia LIFFE plus er det oplagte valg for ældre som søger en enkel mobiltelefon og en nødkaldsfunktion som er den mest sikre blandt mobiltelefoner til ældre.