Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

TDC mobil - til dig der ikke vil være foruden

Email Udskriv PDF

Hvor ofte har du ikke stået i en situation, hvor du har skullet i kontakt med en, men hvor vedkommende har været uden for rækkevidde? Den slags sker bare ikke med TDC mobil. Med TDC mobil er du nemlig sikret det bedste netværk i Danmark, således at du altid kan komme i kontakt med omverdenen via din mobiltelefon.

Som mobiltelefon foreslår vi Emporia. Emporia er et østrigsk firma, der har specialiseret sig i mobiltelefoner til ældre og handicappede mennesker, og som har mere end 20 års erfaring på området. Befinder du dig ude på landet, har du givetvis oplevet situationen, hvor du er uden for dækning. At være uden for dækning er et ukendt fænomen med TDC mobil. Det er temmelig ærgerligt, hvis du står og gerne vil en tur i skoven med din svigerinde, men ikke kan få fat på hende, ikke sandt? Eller skulle uheldet være ude og du står og har brug for en hjælpende hånd på den ene eller anden måde, er hjælpen ikke langt væk med TDC mobil.

Med TDC mobil kan du nemlig bide dig selv i næsen på, at det ikke kommer til at ske - vi råder nemlig over det største netværk i landet. TDC mobil vil kunne redde enhver tur i skoven, eller hjælpe dig til at komme i kontakt med omverdenen, når du har brug for det. TDC mobil kan nemt kombineres med et billigt mobil abonnement, således at du ikke havner i en af ovenstående situationer. Et billigt mobil abonnement fra TDC giver dig nemlig landets bedste dækning. Du vil altid være inden for rækkevidde, og det er tilmed til en billig penge.

Med TDC mobil kan du være sikker på, at du altid er til at få fat på, ligesom du altid nemt selv kan få fat på andre. Vi foreslår samtidig en mobiltelefon fra Emporia, som er henvendt ældre og handicappede. Mobiltelefoner fra Emporia er nemme at betjene, da de er omhyggeligt designet til målgruppen. Med de mange års erfaring med design og fremstilling af mobiltelefoner, kan kan være sikker på, at du er i gode hænder. Med andre ord er du altså sikker på at få det, du har brug for med TDC mobil - TDC mobil vil med garanti opfylde dine behov som bruger af mobiltelefoner.