Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Telefonsvarer på mobiltelefonen

Email Udskriv PDF
Normalt er en telefonsvarer på en mobiltelefon en tjeneste som det teleselskab som man benytter tilbyder. Og det er ganske smart at indkomne kald kan besvares af en telefonsvarer, enten når man ikke lige har tid til at besvarer et opkald, mobiltelefonen er optaget, eller at mobiltelefonen er slukket eller uden for dækning. Den som ringer op får en talebesked som du normalt kan ændre på din telefonsvarer fra dit teleselskab. Herefter kan den som ringer op indtale en besked på din telefonsvarer. Sammen med din telefonsvarer, får du et telefonnummer til din telefonsvarer, som er det samme nummer for mange abonnenter, men telenettet genkender dit telefonnummer og du stilles igennem til din telefonsvarer når du ringer til teleselskabets telefonsvarer nummer. Det vil sige at du kun kan aflytte din telefonsvarer, fra den mobiltelefon som beskeden på telefonsvareren er indtalt til.
Når du ringer til din telefonsvarer har du mulighed for at aflytte besked på din telefonsvarer, og du kan indtale din personlige besked som høres når der er nogen som ringer til din telefonsvarer. Der er også mulighed for at foretage forskellige indstillinger af din telefonsvarer.
Der er også udviklet telefonsvarer programmer som eksempelvis MobiGenie fra Nokia, men telefonsvarer programmet kræver at man har en bestemt mobiltelefon med et bestemt operativsystem. MobiGenie kan installeres på en Nokia mobiltelefon med operativ systemet Symbian. MobiGenie telefonsvarer programmet har nogle smarte funktioner som automatisk svar sms, hvis du eksempelvis er i møde, men for at din telefonsvarer virker, skal mobiltelefonen være inden for dækning og den skal være tændt, men så kan du benytte din telefonsvarer fra teleudbyderen, men så er der to telefonsvarer at holde styr på. Hos de forskellige teleselskaber er der forskel på hvor mange beskeder der kan gemmes og hvor længe beskederne gemmes på din telefonsvarer, ligesom der også er forskellige priser for at aflytte din telefonsvarer. Derimod er det helt gratis at hente og benytte MobiGenie, dog betaler du for afsendelse af svarbeskeder.