Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Tyske Fitage producerer de største senior mobiltelefoner

Email Udskriv PDF

Læge bag udvikling af senior mobiltelefon
Fitage som udvikler og producerer senior mobiltelefoner til ældre, har fra starten i 1999 fokuseret på ekstra brugervenlige telefoni produkter til ældre.
Grundlæggeren af fitage har bl.a. som læge, specialiseret sig inden for seniorområdet og har årtiers erfaring inden for området. Hans engagement er derfor først og fremmest til gavn for ældre og personer med svagsyn, nedsat hørelse og nedsat bevægelighed, som har behov for enkel telefoni.

BIG EASY 2 - den største mobiltelefon til ældre
BIG EASY 2 mobiltelefonen er blevet særdeles positivt modtaget bl.a. på grund af mobiltelefonens håndfri højttaler som er effektiv selv i støjende omgivelser som på Cebit messen hvor præsentationen af mobiltelefonen fandt sted. BIG EASY 2 senior mobiltelefon har som den første mobiltelefon indbygget teleslynge, så mobiltelefonen kan anvendes direkte sammen med et høreapparatets telespole som kan opfange teleslynge signalet. BIG EASY 2 senior mobiltelefon har ekstra store og tydelige taster, som er kraftigt oplyste, og mobiltelefonen har et display hvor tal vises i op til 18 mm højde. BIG EASY 2 senior mobiltelefon er udviklet i samarbejde med Tyske eksperter i mobil telefoni, ergonomi og videnskab. 

Den bedste mobiltelefon til enlige og ældre
Erfaringer med mobiltelefonen KATHARINA DAS GROSSE, ligger til grund for de forbedrede funktioner som BIG EASY 2 senior mobiltelefonen har.
Mobiltelefonen er blevet kåret som ”Best special Mobil” som den bedste mobiltelefon til ældre og for enlige.
Mobiltelefonen produceres og udvikles, som den eneste senior mobiltelefon på markedet i Tyskland.

Dansk udgave af BIG EASY 2 mobiltelefonen
Den danske udgave af BIG EASY 2 senior mobiltelefonen er lavet i et samarbejde mellem Fitage og Tele Call Danmark. Tele Call Danmark har tilgængelig telefoni til ældre og handicappede som speciale. BIG EASY 2 senior mobiltelefon distribueres i Danmark af Tele Call Danmark.
BIG EASY 2 senior mobiltelefon kan købes direkte hos Tele Call Danmark eller hos forhandlere forskellige steder i Danmark, samt i Grønland og på Færøerne