Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nyheder om mobiltelefoner til ældre | Ny mobil til ældre

LetNet - en usædvanlig billig og let måde at komme på internettet

Email Udskriv PDF

 

Det er bl.a. for mange ældre en stor og meget uoverkommelig opgave at benytte en computer. Med LetNet er det blevet meget lettere.

LetNet er et brugervenligt styresystem der giver dig mulighed for at få en helt og aldeles simpel brugerflade på din windows baserede computer. Uanset om den er ny eller gammel!

Læs mere…
 

Doro PhoneEasy 715 - ældrevenlig mobil med slidefunktion

Email Udskriv PDF

altDoro PhoneEasy 715

 

Doro 715 - nu med slidefunktion og kamera!

Den lille nye mobiltelefon fra Doro med skridsikker bagstykke, så man bedre kan holde fast på telefonen og skydefunktion, hvor man på forsiden af Doro 715 har en ekstra forhøjning til at skyde mobilen fra hinanden, så tastaturet kommer frem. Designet er praktisk og pænt!

Skærmen er ekstra stor, idet tastaturet jo er inde i mobilen. Det kommer først frem, når den slides fra hinanden. Grebet i mobilen er meget sikkert, idet der er rillet gummi på bagsiden af den lille mobil.

Lyden er blevet ekstra forstærket, høj og klar. Kompatibel med høreapparater M3/T3.

Derudover har Doro 715 selvfølgelig lige som alle de andre Doro´er meget enkle brugervenlige funktioner.

Som en dejlig brugervenlig funktion, har vi så det lille kamera, som du lynhurtigt kan tage snapshots med, for derefter at dele billeder med venner og bekendte eller lægge dem i albums via det lille tilhørende USB - stk. En rigtig god ide for os, der gerne vil have børn og børnebørn " lige ved hånden" altid.

Og så har man altid sin mobil ved hånden ligfe parat til at hive op ad lommen og fotografere med!

Det er den helt perfekte Doro mobil 715, lille og handy til at ringe og modtage opkald på, tage billeder og sende dem til venner og familie samt benytte sig af den meget lette SMS-funktion.

Derudover er der Bluetooth, headset eller til høreapparat, nødopkaldsknap samt en hel række almindelige funktioner på den lille mobil.

Doro 715 er så absolut ældrevenlig mobil med meget lette funktioner!

 

 

 

Ny Doro 612 mobiltelefon med kamera

Email Udskriv PDF

 

doro 612 med kamera

Doro 612 er en telefon i rækken af de meget ældrevenlige mobiltelefoner fra det svenske firma Doro.

Denne mobiltelefon adskiller sig fra resten af serien fra Doro, fordi der nu er kommet et kamera til.

Kameraet i doro 612
Kameraet finder du udvendigt på telefonen og ved et enkelt tryk på kameraet i tastaturet i Doro 612, er kameraet aktiveret.

Med Doro 612 kan du nemt tage billeder i hverdagen for derefter at sende dem til familie og venner via MMS.

Der er mulighed for at justere lysfølsomhed i ved at justere på lydstyrketasterne op og ned i kameratilstand samt vælge billedstørrelse. Ved valg af høj kvalitet, er der plads til lidt mindre billeder på i hukommelsen.

Selvfølgelig er displayet i farver, og man kan nemt gemme billeder for derefter senere at vise frem eller bare kigge på dem.

Man kan i detaljer se, hvornår billederne er taget og hvor meget de fylder.

Kameraet er også i stand til at zoome ind og ud. Man kan gemme ens billeder på kameraet eller lægge dem ind på computeren ved hjælp af det tilhørende USB-kabel. Endelig kan man vælge at få fremkaldt sine billeder på helt sædvanligvis, det bestemmer du og din Doro 612.

Doro 612 har med sit kamera udvidet mulighederne for ældre, der har brug for en let anvendelig mobiltelefon, der kan fotografere.
Men den har også andre rigtig gode og nye funktioner. Talebeskeder og ICE-informationer er kommet til som supplerende muligheder ved køb af Doro 612.

Talebesked i doro 612
Talebeskeder er i princippet det samme som en MMS- besked med billeder. Nu bare med afsendelse af en talebesked. Der er den almindelig ind- , ud- og sendt bakke, så man kan se, hvor talebeskeden er i systemet.

ICE - informationer på doro 612
ICE- informationerne er en funktion, hvor du og din Doro 612 har informationer omkring dig i forbindelse med nødstilfælde. Herinde kan man skrive alle vigtige informationer, der er relevante i forhold til dig, hvis der skulle være kommet en skade eller ulykke til dig. F. eks. kan man indtaste lægenavn, blodtype m. m.
Det er en god ting, at redningspersonale, gennem din Doro 612, kan komme i besiddelse af dine lægelige oplysninger hurtigst muligt ved en evt. nødsituation. Med den hurtige adgang bliver ens overlevelseschancer forbedret, hvis man skulle være uheldig.

Fjernbetjening af doro 612
Derudover har mobiltelefonen Doro 612 mulighed for fjernbetjening. Det betyder, at familie og venner, du har tillid til, kan hjælpe dig til at få styr på kalender og telefonbog, hvis du gerne vil have det.
Tilsammen gør det, at hverdagen kan sikres optimalt for dem med behov. Ikke mindst de pårørende!

Doro 612 er med sit kamera og tryghed for hverdagen en mobiltelefon, som mange vil få glæde af!

Den er i sit pæne design og enkelte klapsystem, en meget ældrevenlig teleløsning.

se flere Doro mobiltelefoner

 

Doro PhoneEasy 515 – Ny Doro mobiltelefon med kamera og fjernbetjent kalender samt telefonbog

Email Udskriv PDF

 

I november sidste år lancerede Svenske Doro de to første mobiltelefoner i deres nye Doro PhoneEasy 500 serie. Doro, der har specialiseret sig i at udvikle mobiltelefoner og Fastnettelefoner til ældre, har nu lanceret den tredje mobiltelefon i Doro 500 serien – Doro PhoneEasy 515.

Som både Doro 505 og Doro 510 er Doro 515 kendetegnet ved, at alle brugervenlige funktioner til gavn for personer med nedsat syn eller hørelse er forbedret. Men i modsætning til de andre Doro mobiltelefoner, så har Doro 515 også ekstra funktioner som kamera, mms-funktion og FM-Radio. Doro 515 er kun den anden Doro mobiltelefon med både kamera og mms. Doro har taget dette skridt, fordi ældre har efterspurgt Doro mobiltelefoner med muligheden for at tage billeder og sende dem til familie og venner på en let og overskuelig måde.

Doro 515 - mobiltelefon med smart kamera, mms og bluetooth
Det er en skrøne at ældre og personer med nedsat hørelse ikke gør brug af ekstra funktioner som at tage billeder med deres mobiltelefon og sende dem via mms. Der er forskellige behov og ønsker for, hvad en mobiltelefon skal have af funktioner skal have, og netop derfor er der udviklet Doro mobiltelefoner, der kan dække ethvert behov. For de der vil have ekstra funktioner, så er det Doro 515 eller Doro 615, man skal vælge.

For begge Doro mobiltelefonerne gælder det, at de har indbygget kamera og mms, så det er muligt at tage billeder og sende dem til familien med det samme, så man via mobiltelefonen kan fastholde kontakten og dele sociale oplevelser. Forskellen på de to mobiltelefoner er, at Doro 615 er en klaptelefon, så hvis man vil undgå klappen og have en mindre Doro mobil, der ikke fylder så meget i som en mobiltelefon med klap, så er det Doro 515, man skal vælge.

I Doro 515 er der indbygget bluetooth, så mobiltelefonen kan leve op til de krav, kvalitetsbevidste ældre stiller til deres mobiltelefon. Hvis man for eksempel har behov for at tale i sin mobiltelefon, mens man kører, cykler eller er på gåben, så kan man tilslutte et headset, så man kan tale håndfrit. Hvis man på grund af nedsat hørelse bruger høreapparat, så kan få behov for at tilslutte en ekstra kraftig teleslynge eller en telefonforstærker, der kan forstærke både mikrofon lyd og højttaler lyd.

Også Perfekt til svagsynede                                                                                          
Svagsynede kommer til at glæde sig over, at Doro 515 er forsynet en stor og skarp farveskærm på 31 x 39 mm med en opløsning på 176 x 220 pixel. Og glæden over mulighederne med Doro 515 bliver nok ikke mindre af, at svagsynede kan optimere skærmen og tekststørrelsen efter egne behov.

Fjernbetjent kalender og telefonbog
Muligheden for at fjernbetjene kalender og telefonbog er tilføjet i de seneste Doro mobiltelefoner, så ældre der risikerer at glemme aftaler hos lægen, tandlægen eller kommunen, nu kan få hjælp af pårørende over mobiltelefonen. Det fungerer på den måde, at pårørende kan få adgang til Doro 515 vis sms og opdatere mobiltelefonens kalender og telefonbog.

Alt i alt er Doro 515 en mobiltelefon til ældre, der sikrer at ældre lettere kan få deres hverdag til at hænge sammen. Og så kan du mellem Doro 515 i sort og Doro 515 i hvid, så du for en mobiltelefon i den farve du ønsker.

 

Doro Phoneasy 614 Klaptelefon med sms og mms funktion samt Bluetooth

Email Udskriv PDF

Doro gør det igen. Doro 614 er ikke bare en ny mobiltelefon i rækken ældrevenlige mobiltelefoner fra Doro. Med Doro 614 får du nemlig mulighed for at sende og modtage SMS - og MMS beskeder og sidst men ikke mindst, så får du glæde af Bluetooth-teknologien.

Doro 614er endnu en Doro mobiltelefon med forbedrede brugervenlige funktioner som større og oplyst display, mulighed for opgradering af skærmindstillingerne til svagtseende, justerbar tekststørrelse og konkave taster. Samtidig er Doro 614 en klaptelefon, så du skal blot åbne eller lukke klappen for at modtage eller afslutte opkald. Brugervenlige funktioner der ikke bare gør det lettere for dig at ringe op med en Doro 614 mobiltelefon, men også gør det lettere for dig at bruge mobiltelefonens ekstra funktioner.

Doro 614 – gør det let at bruge sms funktion!

Hvis du har prøvet at skrive sms-beskeder med en almindelig mobiltelefon, så kan det ofte være vanskeligt at skrive beskeder, fordi det tit kan være svært at se teksten i displayet. Besværligheder du undgår, hvis du vælger Doros seneeste mobiltelefon. Doro 614 har med et stort display og muligheden for at justere såvel skærmindstillinger som tekststørrelse til svagtseende sikret dig muligheden for at se, hvad du skriver.

Bluetooth giver ekstra muligheder!

Doro 614 har indbygget Bluetooth. Det betyder, at du med denne Doro mobiltelefon kan tilkoble andre Bluetooth enheder, der kan forbedre din telefonoplevelse. Hvis du for eksempel ønsker at tale håndfrit i bilen, på cyklen eller under løbeturen, så kan du let bruge et bluetooth – headset til din Doro 614 mobiltelefon.

Hvis ikke du er svær at begejstre, så bare vent til, du har prøvet Doro 614.

 


Side 1 ud af 7