Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nyheder om mobiltelefoner til ældre | Ny mobil til ældre

doro mobiltelefoner til ældre | Svensk kvalitet og innovation

Email Udskriv PDF

Doro phoneeasy 410gsm er svensk kvalitet og innovation af bedste skuffe. Det er derfor naturligt, at mærket vinder frem overalt. Doro mobiltelefonen Doro Phone Easy 410gsm blev f.eks. vist på verdens udstillingen Expo 2010 i shanghai. I den svenske pavillion vistes 50 eksempler på innovation, der øger livskvaliteten. Den brugervenlige Doro phoneeasy 410gsm var i godt selskab og delte rampelyset med flere af Sveriges mest succesfulde globale virksomheder som Volvo, Tetra Pak og IKEA. Doro mobiltelefoner til ældre forhandles flere steder i Danmark, bl.a. hos Tele Call Danmark, som har et af landets bredeste udvalg af Doro Mobiltelefoner.

Doro mobil - og fastnettelefoner er brugervenlige, nemme telefoner, der er testet og bygget til svagtseende, gigtramte eller ældre. En Doro Mobiltelefon er derfor udstyret med stort display (skærm) med høj kontrast og store tydelige knapper, der sidder adskilt, så de er lette at bruge og finde rundt på. Ofte er menuerne i disse telefoner langt enklere end de telefoner, der retter sig mod det unge publikum. Doro mobil er således snarere rettet mod ældre og generelt folk med større eller mindre grad af funktionsnedsættelse. Det samme gælder Doro telefoner til fastnet. Disse har også særligt høj kontrast og store tydelige knapper.

En Doro mobiltelefon udmærker sig også ved at være brugbar for hørehæmmede, f.eks. også i forbindelse med høreapparat. Dette opnås bl.a. ved mulighed for særligt høj ringetone eller lydstyrke under samtale. Desuden er der i flere Doro mobiltelefoner indbygget teleslynge i håndsættet, så støj og interferens undgås for brugere af høreapparater med telespole. Når høreapparatet stilles på ”T” (gælder de fleste høreapparater), aktiveres telespolen, som opfanger lyden fra Doro telefonen direkte, i form af magnetiske impulser fra teleslyngen. Dette gør det nemt og effektivt for folk med høreapparat at bruge telefonen, uanset om det er en Doro mobil eller en Doro fastnettelefon.

Mennesker med gigt føler sig ofte lidt handicappede, når de skal bruge telefoner, der ikke tager højde for denne gruppe. Dette imødegåes af Doro mobiltelefoner på flere forskellige måder. For det første gør tasternes størrelse meget. De er oftest langt over gennemsnittet og dermed relativt lette at komme til for enhver. Gigtramte har ofte det problem med mobiltelefoner, at de er svære at holde på. Derfor ser man tit, at en Doro mobil er belagt med et blødt materiale, der gør telefonen langt lettere at holde fast på. Derudover er flere Doro mobiltelefoner udstyret med taster af blødt gummi, så de er behagelige at taste på.

Doro imødegår behovet for mobiltelefoner, hvis indstillinger er få og enkle. Med en Doro mobil, der har en enkel menu, bliver livet det lettere. Doro mobiltelefoner fås i udgaver, hvor telefonen simpelthen kun kan ringe op eller modtage opkald. Der er også Doro telefoner med nødkald eller f.eks. indbygget FM-radio. Uden at give køb på bruvervenligheden, præsenterer Doro mobiltelefoner en glidende skala fra det helt enkle til det rimeligt raffinerede. Det bør være relativt let for enhver at finde en Doro Mobiltelefon, der passer til ens behov.

 

Doro Phoneeasy 332 gsm mobiltelefon til ældre med tast til sms

Email Udskriv PDF

doro phoneeasy 332gsm mobiltelefon til ældre

Doro phone easy 332gsm mobiltelefon til ældre som ønsker let adgang til sms
Doro har skabt doro phoneeasy 332gsm mobiltelefon til ældre med det formål at ældre det skal være let at bruge sin mobiltelefon. Foran på doro phoneeasy 332 gsm mobiltelefonen, er der tre taster til direkte opkald til de tre vigtigste personer. Ældre kan dermed let ringe op ved tryk på A, B eller C på doro mobiltelefonen. SMS er der direkte adgang til, ved tryk på SMS tasten, som på denne doro mobiltelefon til ældre, er placeret ved siden af C kortnummer tasten.  SMS funktionen på doro mobiltelefonen til ældre, er let at anvende, og mobiltelefonen kan både sende og modtage sms. Denne doro mobiltelefon har ikke ordbog indbygget, som kan foreslå afslutning af ordet som skrives i sms beskeden, fordi dette ofte er mere forvirrende end hjælpende, for ældre som ikke tidligere har haft ordbog i en mobiltelefon til ældre. Ønsker du ordbog i din nye ældrevenlige mobiltelefon, kan doro handeleasy 410gsm og LG KF300 anbefales.

Nødkaldeknap bag på doro phoneeasy 332gsm
Bag på doro mobiltelefonen, er der en lille nødkald knap, hvor der nemt kan tilkaldes hjælp, når det er nødvendig. Nødkald knappen på doro phoneeasy 332gsm, er placeret så den ikke stikker frem på bagsiden af doro mobltelefonen, så nødkaldet ikke aktiveres når mobiltelefon ligger på bordet.
Se mere om nødkald på doro mobiltelefoner

Ældrevenlig mobiltelefon med Tydeligt display
Displayet i doro mobiltelefonen er i farver, med en god kontrast. Når telefonnummeret indtastes, ses det tydeligt i stor skrift. På displayet af doro phoneeasy 332gsm er der enkle symboler for batteristand, netværksstatus og der kommer et symbol med en konvolut, når der er modtaget en sms.

Placering af funktions taster på doro phone easy 332gsm
På venstre side af doro mobiltelefonen, er der +/- taster, hvorpå lydstyrken nemt reguleres under samtalen. Nedenunder er der en tast som kan tænde og slukke lommelygten, som lyser fra doro mobiltelefonens top. I toppen af phoneeasy 332gsm er tænd og sluk knappen placeret, så denne doro mobiltelefonen ikke slukkes ved et uheld, når læg-på knappen aktiveres, hvilket kan ske på andre mobiltelefoner til ældre, hvor læg på tasten også anvendes til at tænde og slukke mobiltelefonen.

Doro Mobiltelefon til ældre med bordlader
Når du køber doro phoneeasy 332gsm mobiltelefon til ældre, medfølger der ud over hovedsæt, batteri og 230v lader, også en bordlader så doro phoneeasy 332gsm mobiltelefon til ældre let kan lades op ved at placerer den i bordladeren. Doro mobiltelefonen er let at placerer i bordladeren, og mobiltelefonen er let at gribe om, når der skal telefoneres.  På den venstre side af doro mobiltelefonen, er der to runde stik, hvor laderen også kan tilsluttes direkte og det andet stik er til hovedsættet som medfølger. De runde stik på mobiltelefonens side, er lette at sætte i for ældre med lidt nedsat syn og motorik, fordi at stikkene ikke kan vendes forkert.

 

Doro mobiltelefon til ældre som har behov for enkel betjening

Email Udskriv PDF

enkel doro mobiltelefon | Doro handleEasy 326iGSMDoro mobiltelefon til ældre som er utrolig let at betjene. Mobiltelefonen doro HandlePlus 326i gsm er en meget enkel mobiltelefon til ældre fra doro som er større end andre mobiltelefoner. Doro mobiltelefonen til ældre har fire direkte kald, så det er meget let at få telefonisk forbindelse til familie og venner. Tryk på A og hold tasten nede indtil doro mobiltelefonen ringer op til den som er kodet ind på tast A. Så nemt er det at ringe fra doro HandlePlus 326igsm mobiltelefon. B, C og D virker på samme måde som tast A. Doro mobiltelefon handleplus 326i gsm, virker på samme måde som sin forgænger doro handeeasy 326gsm, med den forskel at der i den nye handleplus 326i gsm er mulighed for at gemme navne på kontaktpersoner i telefonbogen. Den nye doro mobiltelefon mobiltelefon til ældre viser nu både navn og telefonnummer, som vises i det store tydelige display, når der bladres mellem de gemte kontaktpersoner på doro mobiltelefonen. Når den ønskede kontaktperson er fundet, kan vedkomne ringes op ved et enkelt tryk på den grønne tast, og opkaldet fra doro mobiltelefonen afsluttes ved at trykke på den røde rast. Tasterne på doro mobiltelefonen til ældre har en god kontrast med de hvide tal på de sorte taster og med stor indbyrdes afstand, gør tasterne nemme at se på den hvide mobiltelefon fra doro.
Doro mobiltelefonen har ringe signal og vibrator som tydeligt indikerer indkomne kald.
Mobiltelefonen har en blød overflade som gør mobiltelefonen god at holde om. Doro mobiltelefonen har også en højttaler med medhør, som er let at aktiverer under telefon samtalen.
Doro mobiltelefonen har nederst til venstre på * tasten, en tastaturlås som nemt til og frakobles, så fejlopkald undgås når mobiltelefonen ligger i en taske eller i en lomme.
Doro HandlePLUS 326i gsm har IKKE mulighed for at sende eller modtage sms, doro mobiltelefonen er udelukkende beregnet til at modtage telefonopkald og at ringe op på en meget nem og enkel måde.
Doro HandlePlus 326i gsm mobiltelefon til ældre er velegnet til svagsynede som vil have en enkel og tydelig mobiltelefon og som udelukkende vil bruge sin mobiltelefon til at snakke i. Når man anskaffer sig doro denne doro mobiltelefon til ældre, doro HandlePlus 326i gsm mobiltelefonen skal man være opmærksom på at stikket til opladeren skal vendes korrekt. Det er normalt ikke noget problem, men skal tages med i overvejelserne hvis man er svagsynet og har nedsat finmotorik.
Konklusionen er at denne doro mobiltelefon er meget velegnet til de fleste ældre som har behov for en enkel mobiltelefon til at modtage opkald og ringe op

 

Doro PhoneEasy 410gsm klaptelefon med teleslynge

Email Udskriv PDF

Doro PhoneEasy 410gsm klaptelefon

Doro klaptelefon PhoneEasy 410gsm med høj lyd og teleslynge
Ligesom de øvrige mobiltelefoner fra Doro har Doro PhoneEasy 410gsm klaptelefon store tydelige taster og et stort og tydeligt display. Den ekstra høje lydstyrke og den indbyggede teleslynge gør PhoneEasy 410gsm klaptelefon særdeles velegnet til brugere af høreapparat. Lydstyrken kan skrues op til + 35dB, hvilket er ret højt sammenlignet med almindelige mobiltelefoner. Lydkvaliteten i Doro´s klaptelefon er klar og tydelig. Udviklingen af Doro PhoneEasy 410gsm klaptelefon er sket i tæt samarbejde med en række producenter af høreapparater for at sikre at klaptelefonen fungerer problemfrit sammen med høreapparater så f.eks brummen i høreapparatet undgås.
Indtil klaptelefonen Doro PhoneEays 410gsm kom på markedet, var den store mobiltelefon BIG EASY 2 den eneste mobiltelefon med indbygget teleslynge på markedet, så derfor er Doro klaptelefonen blevet rigtig populær.

Klaptelefonen Doro PhoneEasy 410gsm er den første klaptelefon som Doro har udviklet til ældre. Doro klaptelefonen har forbedret brugervenlighed, som gør mobiltelefonen velegnet til ældre med nedsat hørelse, syn og motorik. Opkald på klaptelefonen fra Doro, besvares og afsluttes ved at åbne og lukke klaptelefonen, og man risikerer ikke at klaptelefonen selv ringer op når den ligger i tasken.

Doro har testet PhoneEasy 410gsm sammen med ældre mennesker og har udviklet klaptelefonen til de ældres særlige behov for en enkel mobiltelefon.
Doro PhoneEasy 410gsm kan sende og modtage sms og har en funktion som foreslår færdiggørelsen af det ord som skrives. Doro PhoneEasy 410gsm har bluetooth og dermed den første mobiltelefon til ældre med indbygget bluetooth. Med bluetooth kan der tilsluttet et meget stort udvalg af trådløse bluetooth headset til Doro PhoneEasy 410gsm. Doro PhoneEasy 410gsm klaptelefon fås i perlemorshvid, sort og bordeauxrød.

Som en ekstra sikkerhed har Doro PhoneEasy 410gsm klaptelefon en nødkald knap bag på mobiltelefonen. Når knappen holdes inde, ringer klaptelefonen automatisk til 5 telefonnumre som man på forhånd har valgt. Besvares opkaldt til den første person ikke, afbryder Doro klaptelefonen automatisk opkaldet og ringer op til den næste i rækken. Hvis man ikke ønsker at gøre brug af nødkald funktionen, kan nødkald knappen frakobles i menuen. Som ekstra tilbehør fås der en praktisk bordlader som klaptelefonen kan stå på bordet og lade oplade.

 

Samarbejde mellem Telekæden, Emporia og Dansk Røde Kors

Email Udskriv PDF

Emporia mobiler bringer glæde hos mange ældre og handicappede samt andre personer der måtte have brug for en enkel telefon der er nem at betjene. Men nu kan telefonerne også bringe glæde til afrikanske familier, i forbindelse med et samarbejde mellem Telekæden og Dansk Røde Kors.

Du har mulighed for at købe Emporia mobiltelefoner hos Telekæden. Samarbejdet mellem Telekæden og Dansk Røde Kors betyder at hvis du køber en Emporia mobil hos Telekæden, vil du samtidig støtte Dansk Røde Kors med 100 kr.
Bemærk at Telekæden og Dansk Røde Kors kampagn gælder i en begrænset periode.
Kampagnen er nu udløbet.

Derudover kører Telekæden med en anden kampagne i samarbejde med Røde Kors, hvor du har mulighed for, at indlevere din gamle mobiltelefon til en Telekæden butik. De mobiltelefoner der bliver indleveret hos Telekæden vil blive brugt til at støtte Røde Kors' nødhjælpsarbejde økonomisk.

”En brugt mobil virker værdiløs, men for Røde Kors er den guld værd. For hver telefon, vi modtager, kan vi sende penge af sted til vores hjælpearbejde - i runde tal betyder det, at 10 brugte mobiltelefoner kan brødføde en familie eller give rent vand til 25 mennesker i en måned. Telefonerne bliver derudover sat i stand og solgt videre bl. a. i Afrika, hvor de skaber vækst og nye muligheder for befolkningen" siger Tina Donnerborg, Kommunikationschef i Dansk Røde Kors.

Så derfor er der rig mulighed for, at gøre en god gerning, støtte Røde Kors og få udskiftet sin gamle mobiltelefon med en nyere model.

Telekæden er en af de helt store forhandlere af mobiltelefoner i Danmark og du kan finde 100 Telekæden butikker i hele landet. Telekæden er forhandler af Emporia mobiltelefoner og du kan finde de flere af de smarte Emporia modeller hos Telekæden.
Det komplette udvalg af emporia mobiltelefoner kan du se her

Der er derfor al mulig grund til at slå et smut forbi din lokale Telekæden butik og anskaffe dig en smart ny Emporia telefon

 


Side 4 ud af 7