Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nyheder om mobiltelefoner til ældre | Ny mobil til ældre

NY emporia TALK senior mobiltelefon

Email Udskriv PDF

emporia TALK er den sidste nye senior mobiltelefon fra Østrigske emporia Telecom, som har specialiseret sig i udvikling af senior mobiltelefoner. Udvalget af telefoner fra emporia Telecom består nu af tre senior mobiltelefoner: emporia TALK, emporia TALK premium og emporia LIFE plus. Emporia TALK har store tydelige gummierede taster, god afstand mellem tasterne og et ekstra bredt display med stor skrift hvor der er plads til at vise hele telefonnummeret (8 tal), og så er emporiaTALK meget nem at bruge. Eksempelvis kan du bladre i de 5 seneste brugte kontaktpersoner i telefonbogen på emporiaTALK senior mobiltelefon, direkte på piletasterne uden at du først skal ind i en besværlig menu. Tænd / sluk knappen sidder på siden af emporiaTALK, for at undgå at du ved en fejl kommer til at slukker på en dobbeltfunktionstast. emporiaTALK senior mobiltelefon har indbygget lommelygte som lyser kraftigt og vækkeur med høj lyd. Pårørende kan tilføje kontaktpersoner i telefonbogen på emporiaTALK ved at sende en sms fra en hvilken som helst anden telefon. emporiaTALK senior mobiltelefon har store sølvfarvede knapper på siderne, hvor der er nem adgang til funktionerne i emporiaTALK senior mobiltelefon.

Med emporia TALK senior mobiltelefon har du nem adgang til tilgængelig mobiltelefoni

emporia TALK senior mobiltelefon

 

 

emporia TALKpremium mobil til ældre

Email Udskriv PDF
emporia TALKpremium er en mobil med store taster og høj lydstyrke og alle overflødige funktioner på emporia TALKpremium mobil til ældre er fjernet. emporia TALKpremium mobil til ældre er den så nem at bruge, at du ikke behøver læse den brugsanvisningen først. emporia TALKpremium er udviklet til dig, som kun har behov for opkald og SMS. emporia TALKpremium mobil til ældre har store brugervenlige knapper, stort display med let læselige bogstaver på den brede skærm og ekstra kraftige højttaler, som gører emporia TALKpremium ideel for alle, der har svært ved at bruge en almindelig mobil eller bare ikke gider sætte sig ind iunødvendige funktioner. De få, men vigtige funktioner, der er i emporia TALK premium, er meget nemme at bruge. Eksempelvis kan du bladrer i telefonbogen med en pil op og pil ned, uden først at skulle ind i menuen. Og SMS sker ved at trykke på - SMS.

emporia TALKpremium indeholder tillige funktioner som beskeder, kontaktoplysninger, vækkeur, lygte samt en husknummer-plade, der trækkes ud i bunden af telefonen. Tænd og sluk sker via en knap i siden af telefonen. Alt er udformet logisk og brugervenligt.
Det elegante design af emporiaTALKpremium er kombineret med tilgængelig telefoni

Emporia TALKpremium har også kælenavne som morfar mobil og dogme mobil.

emporia TALKpremium mobil til ældre

 

LG KF300 er en ældrevenlig mobiltelefon

Email Udskriv PDF

På Mobile World Congerss i Barcelona d. 16-19. februar 2009, blev alt det nyeste inden for mobiltelefon området præsenteret, og det er meget positivt at der er flere producenter der på messen viser en ny ældrevenlig mobiltelefon med store taster. Blandt andet blev den nye ældrevenlig mobiltelefon LG KF300 præsenteret. Mobiltelefonen udmærker sig ved at den ud over at være en ældrevenlig mobiltelefon med store taster også, også har mulighed for at ændre skriftstørrelse, der er mulighed for op til 4,5 mm skriftstørrelse og så har LG KF300 T9 ordbog som kan bruges når der skal sendes sms, hvilket gør LG FG300 til en avanceret ældrevenlig mobiltelefon. Den ældrevenlig mobiltelefon LG KF300, har som andre moderne mobiltelefoner  bl.a. internet og kamera. Den ældrevenlig mobiltelefon LG KF300 er allerede i handlen.

Fra Emporia Telecom som har specialiseret sig i at fremstille ældrevenlige mobiltelefoner med store taster og stort tydeligt display ,vil der fra omkring sommer 2009 komme flere spændende modeller af en ældrevenlig mobiltelefon. Meldingen fra Emporia Telecom var at, der kommer tre nye modeller af for at dække efterspørgslen på en ældrevenlig mobiltelefon, nemlig Emporia Time, Emporia Talk og Emporia Talk Premium. Derudover kommer der to andre ældrevenlige mobiltelefoner, som tilsyneladende er et tiltag fra Emporia Telecom for at tage konkurrencen op med de tre mobiltelefoner fra Doro, nemlig  Doro HandleEasy 326, Doro HandleEasy 328 og Doro HandleEasy 330. Doro havde ingen stand på Mobile World Congerss, som regnes for en af de mest betydningsfulde congresser og udstillinger for mobiltelefoner i verden.

Flere andre mobiltelefon producenter har en ældrevenlig mobiltelefon på programmet, men ingen af de andre producenter har en mobiltelefon med dansk sprog, så det er noget mere usikkert om disse mobiltelefoner kommer på der danske marked.
Vi kan nu glæde os over at der endelig er ældrevenlige mobiltelefoner med store taster og stort tydeligt display med i udvalget fra endnu flere producenter.

 

ældrevenlig mobiltelefon med T9 ordbog

Email Udskriv PDF

LG KF300 er en ældrevenlig mobiltelefon i tidløs og elegant dessign, med valgbar tegnstørrelse fra 2 – 4,5mm i 5 trin.

Med sin lasergraverede designeffekt er LG KF300 en meget stilfuld mobiltelefon.
LG KF300 mobiltelefonen giver dig en nem og bekvem mulighed for at kommunikere med din familie og venner. Denne ældrevenlige mobiltelefon kan sende og modtage sms og har T9 ordbog. På det 2,2” store display vises tegn og tal vises tydeligt. Udvendigt på låget af LG KF300 mobiltelefonen er endnu et display, som kun lyser, når det bliver brugt, og således bidrager til designet og brugervenligheden af LG KF300 mobiltelefonen. De fire genvejstaster på mobiltelefonen giver dig lynhurtig adgang til alarm, kalender, fotoalbum og din personlige favoritfunktion. De store taster på mobiltelefonens tastatur med 6mm store tal gør brugeroplevelsen til en ren fornøjelse. Ud over dette har LG KF300 mobiltelefonen et kamera med 2-megapixel, mp3-afspiller og FM-radio i en mobiltelefon i slankt og elegant design.

LG kf300 ældrevenlig mobiltelefon

 

Doro mobiltelefon med store taster

Email Udskriv PDF

 

Mange svagsynede ældre har efterlyst en enkel mobiltelefon med store taster.  Doro handleeasy 328 gsm mobiltelefon, er enkel at bruge og har stor skriftstørrelse i display. Med Doro handleeasy 328 gsm kan du modtage sms, men du kan ikke sende sms. De store taster A,B, C og D er to tryks kortvalgs taster. De store taster på mobiltelefonen har stor indbyrdes afstand hvilket er godt for ældre med svagsyn. Tasterne er 10,5 x 10,5 og tallene er 5,5mm høje. Doro handleeasy 328 gsm har telefonbog med plads til 100 positioner. Mobiltelefonen har op til 200 timers virketid og op til 140 minutters taletiden.

Doro handleeasy 328 mobiltelefon med store taster

 


Side 6 ud af 7