Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nyheder om mobiltelefoner til ældre | Ny mobil til ældre

Emporia LIFE plus senior mobiltelefon

Email Udskriv PDF

Emporia LIFE plus senior mobiltelefon er en ny opdateret udgave af Emporia Life.  Emporia LIFEplus mobiltelefon har store taster som er let oplyste. Emporia LIFE plus har på samme måde som Emporia LIFE en stor knap på bagsiden som kan aktiverer nødkald til 5 personer. Nødkaldet kan også sendes via SMS, med en besked som man selv vælger.

Med Emporia LIFE plus mobiltelefonen kan svagsynede nemt foretage opkald og der er endvidere mulighed for at sende og modtage sms. Til svagsynede er BIG EASY 2 mobiltelefonen også et godt bud på en anvendelig senior mobiltelefon og bør derfor tages med i overvejelsen ved valg af mobiltelefon til svagsynede. BIG EASY 2 har Ekstra store taster og et ekstra stort display med ekstra stort display. Tele Call Danmark har udviklet den danske udgave af BIG EASY 2. Big Easy2 er den eneste mobiltelefon med teleslynge.

emporia LIFE plus

 

Mobiltelefon med teleslynge til høreapparat

Email Udskriv PDF

Brug af mobiltelefon og høreapparat samtidigt har indtil nu været vanskeligt. Den nye BIG EASY 2 mobiltelefon har indbygget teleslynge som opfanges af et høreapparat. Det betyder at en BIG EASY 2 mobiltelefon med teleslynge kan bruges direkte sammen med et høreapparat, uden det er nødvendigt at forberede sig med at monterer et teleslynge hovedsæt på øret.  Og det er med stor tilfredshed at brugere kan konstaterer at BIG EASY 2 mobiltelefonens teleslynge fungerer problemfrit sammen med høreapparat. Det er en super enkel løsning som virker! De store taster som er oplyste og den store skrift i displayet gør også mobiltelefonen velegnet til svagsynede.  

BIG EASY 2 mobiltelefonen med teleslynge forhandles og distribueres at Tele Call Danmark.
BIG EASY 2 mobiltelefon med teleslynge

 

BIG EASY 2 - stor mobiltelefon

Email Udskriv PDF

BIG EASY 2 – er en stor mobiltelefon til dig som har et særligt behov for en overskuelig og stor mobiltelefon med ekstra store oplyste taster og ekstra stor skrift i displayet. Samtidig er telefonen yderst nem at betjene.
BIG EASY 2 mobiltelefonen er med sine ekstra store taster, ekstra stor skrift i displayet og ekstra høj lydstyrke, særdeles velegnet til seniorer, svagsynede, tunghøre og personer med nedsat motorik.
Simple funktioner som f.eks. at foretage et opkald, er der taget særligt hensyn ved
udviklingen af en stor mobiltelefon. 
Den enkle menu styring via de store taster, gør samtidig mobiltelefonen velegnet til ældre som ikke tidligere har haft en mobiltelefon.
Som en ekstra tryghed, er der med et enkelt tryk, mulighed for nemt og enkelt at tilkalde hjælp, hvis behovet skulle opstå.
Ønsker du ikke at blive forstyrret af sms’er, kan sms funktionen frakobles. 
Den indbyggede teleslynge kan overføre lydsignal til telespolen i høreapparatet.
Antennen er placeret i bunden af BIG EASY 2 for at sikre mindst mulig udstråling og påvirkning af høreapparatet. SAR påvirkningen er dermed også minimeret.
BIG EASY 2 er en stor mobiltelefon og måler 179 x 68 x 23 mm og vejer 215g.
Tasterne er 11 x 15 mm og er oplyst når de aktiveres.
BIG EASY 2 mobiltelefon en er udviklet i Tyskland i et samarbejde mellem ældre, handicappede og Dr. Darius Khoschlessan som er specialist inden for området.
BIG EASY distribueres af Tele Call Danmark, som ønsker at medvirke til at give ældre, svage og handicappede medborgere større tryghed i hverdagen i form af brugervenlige og sikre telekommunikationsløsninger.

BIG EASY 2 -en stor mobiltelefon

 

Senior-Mobiltelefon.dk - Nem & Tilgængelig Mobiltelefoni til seniorer går i luften

Email Udskriv PDF

Senior-Mobiltelefon.dk - Nem & Tilgængelig Mobiltelefoni til seniorer går i luften 

Dags dato lancerer Tele Call Danmark et nyt website hvor vi blogger og skriver nyheder om de seneste tiltag på markedet for tilgængelig og nem mobiltelefoni til seniorer.

Nem at betjeneMange seniorer oplever at de ikke er interesseret i at bruge tiden på at skulle sætte sig ind i de nye og som regel meget tekniske mobiltelefoner som man kan købe på markedet i dag – Telefoni handler om at kunne komme i kontakt med andre og skal være enkel og nem mobiltelefoni. Derfor kan mange seniorer ofte gavn en af mere enkel og nem mobiltelefon hvor betjeningen klares med et tryk på en tast også har man familien eller vennerne i den anden ende.

Med alderen kan synet også blive reduceret og mange seniorer oplever at de har svært ved at betjene de moderne mobiltelefoner som ofte har meget små taster. Derudover har mange af vores seniorer ikke nødvendigvis den samme gavn af en almindelig mobiltelefon, i stedet kan de ofte med fordel vælge en nem mobiltelefon til seniorer. En nem mobiltelefon til seniorer kunne være en EmporiaLife fra Emporia som er en mobiltelefon i klassisk forstand, men som har store taster og et mere overskueligt display. Udover EmporiaLife er Tele Call Danmark eneforhandler af Easy5 Mobiltelefoner som er den mest enkle og tilgængelige mobiltelefon på markedet, der også er et godt køb for seniorer der er ramt af en begyndende demens. Easy5 Mobiltelefonen har 5 taster hvor man kan ringe til 5 forudbestemte personer og dermed kan telefonen bruges til mange forskellige formål bl.a. også som telefon på plejehjem og andre steder hvor seniorer har brug for en nem og tilgængelig senior mobiltelefon.

Det var en kort præsentation af Tele Call Danmark samt nogle af de teleprodukter som vi har fornøjelsen af at kunne forbedre vores kunders livskvalitet med. Ønsker du mere information om Tele Call Danmark eller vores produkter så se mere på vores hjemmeside telecall.dk

 


Side 7 ud af 7