Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

doro mobiltelefoner til ældre | Svensk kvalitet og innovation

Email Udskriv PDF

Doro phoneeasy 410gsm er svensk kvalitet og innovation af bedste skuffe. Det er derfor naturligt, at mærket vinder frem overalt. Doro mobiltelefonen Doro Phone Easy 410gsm blev f.eks. vist på verdens udstillingen Expo 2010 i shanghai. I den svenske pavillion vistes 50 eksempler på innovation, der øger livskvaliteten. Den brugervenlige Doro phoneeasy 410gsm var i godt selskab og delte rampelyset med flere af Sveriges mest succesfulde globale virksomheder som Volvo, Tetra Pak og IKEA. Doro mobiltelefoner til ældre forhandles flere steder i Danmark, bl.a. hos Tele Call Danmark, som har et af landets bredeste udvalg af Doro Mobiltelefoner.

Doro mobil - og fastnettelefoner er brugervenlige, nemme telefoner, der er testet og bygget til svagtseende, gigtramte eller ældre. En Doro Mobiltelefon er derfor udstyret med stort display (skærm) med høj kontrast og store tydelige knapper, der sidder adskilt, så de er lette at bruge og finde rundt på. Ofte er menuerne i disse telefoner langt enklere end de telefoner, der retter sig mod det unge publikum. Doro mobil er således snarere rettet mod ældre og generelt folk med større eller mindre grad af funktionsnedsættelse. Det samme gælder Doro telefoner til fastnet. Disse har også særligt høj kontrast og store tydelige knapper.

En Doro mobiltelefon udmærker sig også ved at være brugbar for hørehæmmede, f.eks. også i forbindelse med høreapparat. Dette opnås bl.a. ved mulighed for særligt høj ringetone eller lydstyrke under samtale. Desuden er der i flere Doro mobiltelefoner indbygget teleslynge i håndsættet, så støj og interferens undgås for brugere af høreapparater med telespole. Når høreapparatet stilles på ”T” (gælder de fleste høreapparater), aktiveres telespolen, som opfanger lyden fra Doro telefonen direkte, i form af magnetiske impulser fra teleslyngen. Dette gør det nemt og effektivt for folk med høreapparat at bruge telefonen, uanset om det er en Doro mobil eller en Doro fastnettelefon.

Mennesker med gigt føler sig ofte lidt handicappede, når de skal bruge telefoner, der ikke tager højde for denne gruppe. Dette imødegåes af Doro mobiltelefoner på flere forskellige måder. For det første gør tasternes størrelse meget. De er oftest langt over gennemsnittet og dermed relativt lette at komme til for enhver. Gigtramte har ofte det problem med mobiltelefoner, at de er svære at holde på. Derfor ser man tit, at en Doro mobil er belagt med et blødt materiale, der gør telefonen langt lettere at holde fast på. Derudover er flere Doro mobiltelefoner udstyret med taster af blødt gummi, så de er behagelige at taste på.

Doro imødegår behovet for mobiltelefoner, hvis indstillinger er få og enkle. Med en Doro mobil, der har en enkel menu, bliver livet det lettere. Doro mobiltelefoner fås i udgaver, hvor telefonen simpelthen kun kan ringe op eller modtage opkald. Der er også Doro telefoner med nødkald eller f.eks. indbygget FM-radio. Uden at give køb på bruvervenligheden, præsenterer Doro mobiltelefoner en glidende skala fra det helt enkle til det rimeligt raffinerede. Det bør være relativt let for enhver at finde en Doro Mobiltelefon, der passer til ens behov.