Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Doro Phoneasy 614 Klaptelefon med sms og mms funktion samt Bluetooth

Email Udskriv PDF

Doro gør det igen. Doro 614 er ikke bare en ny mobiltelefon i rækken ældrevenlige mobiltelefoner fra Doro. Med Doro 614 får du nemlig mulighed for at sende og modtage SMS - og MMS beskeder og sidst men ikke mindst, så får du glæde af Bluetooth-teknologien.

Doro 614er endnu en Doro mobiltelefon med forbedrede brugervenlige funktioner som større og oplyst display, mulighed for opgradering af skærmindstillingerne til svagtseende, justerbar tekststørrelse og konkave taster. Samtidig er Doro 614 en klaptelefon, så du skal blot åbne eller lukke klappen for at modtage eller afslutte opkald. Brugervenlige funktioner der ikke bare gør det lettere for dig at ringe op med en Doro 614 mobiltelefon, men også gør det lettere for dig at bruge mobiltelefonens ekstra funktioner.

Doro 614 – gør det let at bruge sms funktion!

Hvis du har prøvet at skrive sms-beskeder med en almindelig mobiltelefon, så kan det ofte være vanskeligt at skrive beskeder, fordi det tit kan være svært at se teksten i displayet. Besværligheder du undgår, hvis du vælger Doros seneeste mobiltelefon. Doro 614 har med et stort display og muligheden for at justere såvel skærmindstillinger som tekststørrelse til svagtseende sikret dig muligheden for at se, hvad du skriver.

Bluetooth giver ekstra muligheder!

Doro 614 har indbygget Bluetooth. Det betyder, at du med denne Doro mobiltelefon kan tilkoble andre Bluetooth enheder, der kan forbedre din telefonoplevelse. Hvis du for eksempel ønsker at tale håndfrit i bilen, på cyklen eller under løbeturen, så kan du let bruge et bluetooth – headset til din Doro 614 mobiltelefon.

Hvis ikke du er svær at begejstre, så bare vent til, du har prøvet Doro 614.