Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Doro PhoneEasy 515 – Ny Doro mobiltelefon med kamera og fjernbetjent kalender samt telefonbog

Email Udskriv PDF

 

I november sidste år lancerede Svenske Doro de to første mobiltelefoner i deres nye Doro PhoneEasy 500 serie. Doro, der har specialiseret sig i at udvikle mobiltelefoner og Fastnettelefoner til ældre, har nu lanceret den tredje mobiltelefon i Doro 500 serien – Doro PhoneEasy 515.

Som både Doro 505 og Doro 510 er Doro 515 kendetegnet ved, at alle brugervenlige funktioner til gavn for personer med nedsat syn eller hørelse er forbedret. Men i modsætning til de andre Doro mobiltelefoner, så har Doro 515 også ekstra funktioner som kamera, mms-funktion og FM-Radio. Doro 515 er kun den anden Doro mobiltelefon med både kamera og mms. Doro har taget dette skridt, fordi ældre har efterspurgt Doro mobiltelefoner med muligheden for at tage billeder og sende dem til familie og venner på en let og overskuelig måde.

Doro 515 - mobiltelefon med smart kamera, mms og bluetooth
Det er en skrøne at ældre og personer med nedsat hørelse ikke gør brug af ekstra funktioner som at tage billeder med deres mobiltelefon og sende dem via mms. Der er forskellige behov og ønsker for, hvad en mobiltelefon skal have af funktioner skal have, og netop derfor er der udviklet Doro mobiltelefoner, der kan dække ethvert behov. For de der vil have ekstra funktioner, så er det Doro 515 eller Doro 615, man skal vælge.

For begge Doro mobiltelefonerne gælder det, at de har indbygget kamera og mms, så det er muligt at tage billeder og sende dem til familien med det samme, så man via mobiltelefonen kan fastholde kontakten og dele sociale oplevelser. Forskellen på de to mobiltelefoner er, at Doro 615 er en klaptelefon, så hvis man vil undgå klappen og have en mindre Doro mobil, der ikke fylder så meget i som en mobiltelefon med klap, så er det Doro 515, man skal vælge.

I Doro 515 er der indbygget bluetooth, så mobiltelefonen kan leve op til de krav, kvalitetsbevidste ældre stiller til deres mobiltelefon. Hvis man for eksempel har behov for at tale i sin mobiltelefon, mens man kører, cykler eller er på gåben, så kan man tilslutte et headset, så man kan tale håndfrit. Hvis man på grund af nedsat hørelse bruger høreapparat, så kan få behov for at tilslutte en ekstra kraftig teleslynge eller en telefonforstærker, der kan forstærke både mikrofon lyd og højttaler lyd.

Også Perfekt til svagsynede                                                                                          
Svagsynede kommer til at glæde sig over, at Doro 515 er forsynet en stor og skarp farveskærm på 31 x 39 mm med en opløsning på 176 x 220 pixel. Og glæden over mulighederne med Doro 515 bliver nok ikke mindre af, at svagsynede kan optimere skærmen og tekststørrelsen efter egne behov.

Fjernbetjent kalender og telefonbog
Muligheden for at fjernbetjene kalender og telefonbog er tilføjet i de seneste Doro mobiltelefoner, så ældre der risikerer at glemme aftaler hos lægen, tandlægen eller kommunen, nu kan få hjælp af pårørende over mobiltelefonen. Det fungerer på den måde, at pårørende kan få adgang til Doro 515 vis sms og opdatere mobiltelefonens kalender og telefonbog.

Alt i alt er Doro 515 en mobiltelefon til ældre, der sikrer at ældre lettere kan få deres hverdag til at hænge sammen. Og så kan du mellem Doro 515 i sort og Doro 515 i hvid, så du for en mobiltelefon i den farve du ønsker.