Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Doro PhoneEasy 715 - ældrevenlig mobil med slidefunktion

Email Udskriv PDF

altDoro PhoneEasy 715

 

Doro 715 - nu med slidefunktion og kamera!

Den lille nye mobiltelefon fra Doro med skridsikker bagstykke, så man bedre kan holde fast på telefonen og skydefunktion, hvor man på forsiden af Doro 715 har en ekstra forhøjning til at skyde mobilen fra hinanden, så tastaturet kommer frem. Designet er praktisk og pænt!

Skærmen er ekstra stor, idet tastaturet jo er inde i mobilen. Det kommer først frem, når den slides fra hinanden. Grebet i mobilen er meget sikkert, idet der er rillet gummi på bagsiden af den lille mobil.

Lyden er blevet ekstra forstærket, høj og klar. Kompatibel med høreapparater M3/T3.

Derudover har Doro 715 selvfølgelig lige som alle de andre Doro´er meget enkle brugervenlige funktioner.

Som en dejlig brugervenlig funktion, har vi så det lille kamera, som du lynhurtigt kan tage snapshots med, for derefter at dele billeder med venner og bekendte eller lægge dem i albums via det lille tilhørende USB - stk. En rigtig god ide for os, der gerne vil have børn og børnebørn " lige ved hånden" altid.

Og så har man altid sin mobil ved hånden ligfe parat til at hive op ad lommen og fotografere med!

Det er den helt perfekte Doro mobil 715, lille og handy til at ringe og modtage opkald på, tage billeder og sende dem til venner og familie samt benytte sig af den meget lette SMS-funktion.

Derudover er der Bluetooth, headset eller til høreapparat, nødopkaldsknap samt en hel række almindelige funktioner på den lille mobil.

Doro 715 er så absolut ældrevenlig mobil med meget lette funktioner!