Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Du skal have nyt taletidskort eller abonnement til din mobiltelefon - hvad gør du?

Email Udskriv PDF

Du har sikkert fundet ud af, at det kan være svært at vælge et billigt mobilabonnement eller taletidskort. For det første er der mange udbydere af såvel taletidskort som abonnementer som eksempelvis TDC mobil og greentel.

For at gøre det lettere for dig at vælge, om du skal have et abonnement følger her en miniguide til, hvordan du skal vælge mellem abonnement og taletidskort. Guiden tager udgangspunkt i et billigt abonnement og et billigt taletidskort fra TDC mobil. Hvis du er mere til en anden udbyder, kan du fortsat læse med, fordi det også drejer sig om generelle forskelle mellem billige abonnementer og taletidskort.

TDC mobil er et billigt abonnement, hvor du ikke betaler et fast månedligt abonnement. Det eneste du skal betale er oprettelsen, og derefter skal du blot betale for dit forbrug. Minutprisen med et abonnement hos TDC mobil er billigere end et taletidskort, og det gælder sådan set for alle abonnementer. Fordelen ved at have et TDC mobil abonnement opnås derofor, hvis du taler meget i din mobiltelefon. Hvis du ikke taler så meget, og du foretrækker TDC mobil, så kan du med fordel vælge et TDC mobiltid taletidskort. Minutprisen er en anelse højere, men du kan lettere holde dit forbrug nede, så du ikke taler dig fattig i din mobiltelefon. Fordelen med et TDC mobiltids abonnement er derfor, at du bedre kan regulerer dit forbrug, fordi når taletiden er opbrugt skal du tanke taletidskortet op igen.

For at være kort og præcis så afhænger valget mellem taletidskort og abonnement af dit individuelle behov.