Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Easy5+ Mobiltelefon til ældre letter kommunikationen

Email Udskriv PDF

Easy5+ mobiltelefon til ældreVores behov for telefoni ændrer sig efterhånden som vi bliver ældre. Teknologien for mobiltelefoner ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Mobiltelefoner til ældre er designet specielt med ældres behov for enkelthed og anvendelighed for øje. I denne artikel ser vi nærmere på den prisvindende Easy5+ mobiltelefon til ældre.
En mobiltelefon til ældre skal gøre det let for den ældre, at anvende moderne teknologi. Og det er lige præcis det, Easy 5 + mobiltelefonen gør. Easy5+ er resultatet af en fynsk iværksætters vision. En vision som er blevet til en særlig mobiltelefon til ældre, som er udstyret med store, tydelige knapper og høj lydstyrke. For at gøre mobiltelefonen så simpel som mulig er alle overflødige funktioner fjernet. Numrene vises foran på en lille skærm, i forbindelse med indkommende opkald.
Mobiltelefonen er samtidig designet, så det er muligt at ringe til de fem vigtigste personer med ét tryk. Venner og familie kan også ringe til mobiltelefonen, mens  mobiltelefonens design gør det let for den ældre at foretage nødopkald.
Med en Easy5+ mobiltelefon følger også tilbehør, som øger fleksibiliteten for den ældre. En bærestrop sørger eksempelvis for, at du altid kan have mobiltelefonen på dig, uanset om du er ude eller hjemme.
Kort sagt forenkles teknologien til et niveau, hvor ældre også kan udnytte det fulde potentiale i en mobiltelefon beregnet til ældre.
Prisvindende mobiltelefon til ældre
I september 2007 vandt Easy5 mobiltelefonen til ældre sin første pris. Mobiltelefonen blev tildelt prisen som ’Årets IT hjælpemiddel’ på HIT-messen. Easy5+ mobiltelefonen er endda en forbedret udgave ar Easy5.
Messen blev afholdt på Hotel Nyborg Strand og afholdes af hjælpemiddelinstituttet og har til formål er at gøre status over de nyeste teknologiske hjælpemidler. Samtidig koordineres den store samlede indsats og fælles forståelse for anvendelse af it-hjælpemidler i Danmark.
Den ældrevenlige mobiltelefon vandt prisen med et overvældende flertal af stemmer. hjælpemiddelinstituttets direktør, Niels Mathiassen, skal den store begejstring tilskrives, at mobiltelefonen har gjort moderne teknologi lettilgængelig for ældre.