Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

emporia TIME, ny eksklusiv mobiltelefon til ældre

Email Udskriv PDF

Emporia TIME er en eksklusiv mobiltelefon til ældre
Mobiltelefonen emporia TIME er en lækker mobiltelefon til ældre udført i eksklusivt aluminium som er ridsefri. Emporia TIME er topmodellen af emporias tre nye mobiltelefoner som også omfatter emporia TALK og emporia TALK premium. Det kraftige materiale som emporia TIME er udført i gør at du virkelig føler at her er en mobiltelefon ud over det sædvanlige. Den kraftige klap foran mobiltelefonens store knapper, åbnes let ved at tage fat om klappen øverst med to fingre og vippe den ned. Klappen beskytter mobiltelefonens store knapper effektivt og giver emporiaTIME mobiltelefonen et meget roligt look når den er lukket. De store tal på emporiaTIME ´s store knapper, oplyses af et orange lys, så de fremstår meget tydeligt når mobiltelefonen aktiveres.
EmporiaTIME mobiltelefon til ældre er meget enkel at bruge og har indbygget fødselskalender så du aldrig mere glemmer fødselsdage. Emporia TIME mobiltelefonne har også indbygget vækkeur som nemt aktiveres via en stor knap på siden af mobiltelefonen.
I bunden af emporia TIME mobiltelefonen til ældre, er der tre lamper som direkte indikerer emporia TIME mobiltelefonens tilstand:
Den første lampe som har et symbol af et batteri, lyser når emporia TIME mobiltelefonen skal lades op.
Anden lampe har et symbol af en båndoptager og lyser når der er besked på telefonsvareren
Tredje lampe lyser når der har været ubesvarede opkald.
Emporia TIME mobiltelefonen’s øvrige funktioner er som emporia TALK op emporiaTALK premium
Den intuitive opbygning og gedine udførsel gør emporia TIME mobiltelefonen velegnet for ældre som ønsker en enkel mobiltelefon som er gedin og lækker i aluminium udførsel.

enporia TIME, -eksklusiv mobiltelefon til ældre