Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

enkel mobil til ældre

Email Udskriv PDF

emporia TALK premium mobil til ældreEmporia Telecom har udviklet mobiltelefoner til den ældre generation hvor alle unødige funktioner er fjernet, det vil sige at det er en mobil til ældre som er nem at tale i og det er nemt at foretage sms fra mobilen. Emporia TALK premium mobil til ældre har også andre funktioner som ældre kan have glæde af:
Emporia TALK premium mobil til ældre har vækkeursfunktion,den har husk fødselsdagsfunktionog mobiltelefonen har lommeregner.
Og så er der også en lommelygte i mobiltelefonen, så man kan finde hjem, eller sidde og læse avisen, hvis det er mørkt.
På emporia TALK premium mobil til ældre er der fem hurtigkaldsnumre, fra nummer et til nummer fem. De ældre har måske lidt svært ved at huske hvem det lige var der var på nummer to, for at hjælpe med det, har emporiaTALKpremium en husk-nummerplade i bunden, så man kan skrive hvem der er nummer 1,2,3,4 og 5.
Der er også plads til at skrive sit eget nummer. Der er mange der har svært ved at huske sit mobiltelefonnummer, fordi man typisk ikke ringer til sig selv.
Da Emporia Telecom startede udviklingen, involverede Emporia Telecom 100 ældre mennesker og spurgte dem hvad de kunne tænke sig der skulle være i en mobil til ældre.
Emporia Telecom spurgte blandt andet de ældre om:
Hvilke funktioner skal der være i en mobil til ældre?
Hvor stor skal en mobil til ældre være?
Hvor stor skal teksten i displayet på en mobil til ældre være?
Hvilken baggrundsbelysning skal en mobil til ældre have?
Disse informationer ligger til baggrund for emporias mobiltelefoner
En smart funktion som emporiaTALKpremium har, er at den kan fjernstyres. Der kan sendes en sms fra en anden mobiltelefon til emporiaTALKpremium mobiltelefonen, med navn og telefonnummer til kontaktpersonen. Når emporia TALK premium mobil til ældre modtager beskeden kommer der en lyd og emporia TALK premium mobiltelefonen skriver ”hent nummer til telefonbogen” i displayet. Når der trykkes ”OK” er kontaktpersonen automatisk gemt i telefonbogen på emporia TALK premium mobil til ældre. Når du så skal finde kontaktpersonen trykker du på pil ned, og displayet viser kontaktpersonerne i alfabetisk rækkefølge. Tryk pil ned indtil den ønskede kontaktperson vises i displayet. Under navnet vises telefonnummeret.
Den grundlæggende funktion i emporiaTALKpremium mobiltelefonen er selvfølgelig at mobiltelefonen skal være god at tale i og det skal være nemt at ringe op og modtage opkald fra familie og venner.
Et  ønske fra de ældre er at mobiltelefonen også skal kunne sende og modtage sms.
Flere pensionistforeninger, pensionistklubber og ældresagen tilbyder allerede sms kurser.
For at lave en sms besked, skal knappen på siden af mobiltelefonen skubbes mod sms. EmporiaTALKpremium viser ”ny besked” og efter tryk på ”ok” kan du skrive din besked.
Et lidt overraskende ønske fra de ældre er et vækkeur. Vækkeuret bliver brugt meget af de ældre til blandt andet at huske at tage sin medicin og huske aftaler. Mange ældre bruger vækkeurs funktionen flere gange dagligt.
Ved aktivering af vækkeuret som sker på en stor knap på  siden af mobiltelefonen, vises nuværende tid og alarmtidspunktet kan indstilles. Indtast timer og tryk ”OK”, indtast minutter og tryk ”OK” og vækkeuret er sat.
De vigtigste funktioner på emporiaTALKpremium mobiltelefonen kan aktiveres på knapperne på siden af mobiltelefonen.
Der en knap for én funktion, for at gøre betjeningen af emporia TALK premium mobiltelefonen så nem som muligt. På emporiaTALKpremium er der ingen besværlige menuer for at bruge mobiltelefonen.
På siden af emporia TALK premium mobiltelefonen er også en tastaturlås som kan skubbes op, og tasteturet er låst, og displayet viser et billede af en nøgle og Autotastlås.
For at låse op igen, skubbes knappen ned.
Hele filisofien bag Emporia Telecom 's udvikling af mobiltelefonen er: én knap til en funktion, -nemt og enkelt