Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hvilke funktioner er nødvendige for en mobiltelefon til ældre?

Email Udskriv PDF

Skal mobiltelefonen være med til at sikre trygheden i hjemmet for ældre, så skal mobilen være enkel og brugervenlig med tryghedsskabende funktioner. Funktioner du finder i Doro mobiltelefoner og i særdeleshed i Doro 334 mobiltelefonen.

For ældre med nedsat fysisk funktionsniveau eller andre lidelser er det vigtigt, at mobiltelefonen har ekstra funktioner. Udover at være en mobiltelefon, hvorfra man kan ringe op og modtage opkald kan det således også være nødvendigt med hurtigvalgstaster og nødkaldsknap. Funktioner der er at finde i alle mobiltelefoner fra Doro.

Samtidig er det nødvendigt, at der er mulighed for at fravælge alle de funktioner, den ældre alligevel ikke benytter sig af eller at alle de funktioner, der ikke er brug for (som sms-funktion og muligheden for at gå på nettet) er sorteret fra af producentet. Alt sammen for at gøre mobiltelefonen så let at bruge som muligt. Da der er forskellige behov, har den Svenske producent Doro udviklet en lang række mobiltelefoner til ældre med funktioner, der er tilpasset forskellige behov. Der er Doro mobiltelefoner til ældre, som har sms-funktion, kamera og mms funktion, og mobiltelefoner, der kun kan bruges til at ringe op og modtage opkald som Doro 334.

Som nævnt ovenfor er det en gennemgående egenskab for Doro mobiltelefoner, at de er enkle og brugervenlige. Det der gør Doro 334 særlig brugervenlig for ældre er, at denne Doro mobiltelefon har:

   1)Fire hurtigvalgstaster med navneliste der gør det let for den ældre at ringe op til forudindstillede numre.

   2)Et-trykstast til nødkald med sms

   3)Højttalertelefon og er T3/M3 klassificeret og dermed kompatibel til høreapparater.

   4)Ingen unødige funktioner som sms, mms og kamera, så mobiltelefonen er som muligt og der er fokuseret på at gøre det let at ringe op og komme i kontakt via nødkald.

Doro 334 er derfor særligt henvendt til ældre, der har behov for at få hjælp i nødsituationer og problemer med at huske telefonnumre.