Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Mobil anbefaler emporia TALK premium mobiltelefon til ældre

Email Udskriv PDF

Mobil anbefaler emporia TALK premium mobiltelefon til ældre
Magasinet mobil som tester og omtaler de nye mobiltelefoner på markedet, har nu også testet mobiltelefoner til ældre, og mobil anbefaler emporia TALK premium mobiltelefon for ældre.
Mobil har med sin anbefaling af emporia TALK premium mobiltelefonen lagt særligt vægt på at mobiltelefonen har en god lyd og er brugervenlig. Emporia Telecom selv mener netop også at emporia Talk premium er en mobil til ældre som er så nem at benytte at du ikke behøver at læse brugsanvisningen først. Den danske brugsanvisning til denne mobil til ældre, følger dog alligevel med i salgspakken.
Mobil har i sin anbefaling også lagt vægt på at mobiltelefonen har et godt format. Målene på mobilen er 121 x 57 x 15 mm.
En Mobil til ældre skal ikke være for lille og så skal en mobiltelefon til ældre have store taster, og tydeligt display med stor skrift. Det er netop kvaliteter som emporiaTALKpremium har. De store knapper på emporiaTALKpremium mobiltelefonen har stor skrift og er oplyste, så de er ekstra nemme at se. Mobiltelefonens højttaler er også optimeret til at du kan bruge emporiatalkpremium mobiltelefonen sammen med et høreapparat.

mobil anbefaler emporia TALK premium mobiltelefon til ældre