Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ny Doro 612 mobiltelefon med kamera

Email Udskriv PDF

 

doro 612 med kamera

Doro 612 er en telefon i rækken af de meget ældrevenlige mobiltelefoner fra det svenske firma Doro.

Denne mobiltelefon adskiller sig fra resten af serien fra Doro, fordi der nu er kommet et kamera til.

Kameraet i doro 612
Kameraet finder du udvendigt på telefonen og ved et enkelt tryk på kameraet i tastaturet i Doro 612, er kameraet aktiveret.

Med Doro 612 kan du nemt tage billeder i hverdagen for derefter at sende dem til familie og venner via MMS.

Der er mulighed for at justere lysfølsomhed i ved at justere på lydstyrketasterne op og ned i kameratilstand samt vælge billedstørrelse. Ved valg af høj kvalitet, er der plads til lidt mindre billeder på i hukommelsen.

Selvfølgelig er displayet i farver, og man kan nemt gemme billeder for derefter senere at vise frem eller bare kigge på dem.

Man kan i detaljer se, hvornår billederne er taget og hvor meget de fylder.

Kameraet er også i stand til at zoome ind og ud. Man kan gemme ens billeder på kameraet eller lægge dem ind på computeren ved hjælp af det tilhørende USB-kabel. Endelig kan man vælge at få fremkaldt sine billeder på helt sædvanligvis, det bestemmer du og din Doro 612.

Doro 612 har med sit kamera udvidet mulighederne for ældre, der har brug for en let anvendelig mobiltelefon, der kan fotografere.
Men den har også andre rigtig gode og nye funktioner. Talebeskeder og ICE-informationer er kommet til som supplerende muligheder ved køb af Doro 612.

Talebesked i doro 612
Talebeskeder er i princippet det samme som en MMS- besked med billeder. Nu bare med afsendelse af en talebesked. Der er den almindelig ind- , ud- og sendt bakke, så man kan se, hvor talebeskeden er i systemet.

ICE - informationer på doro 612
ICE- informationerne er en funktion, hvor du og din Doro 612 har informationer omkring dig i forbindelse med nødstilfælde. Herinde kan man skrive alle vigtige informationer, der er relevante i forhold til dig, hvis der skulle være kommet en skade eller ulykke til dig. F. eks. kan man indtaste lægenavn, blodtype m. m.
Det er en god ting, at redningspersonale, gennem din Doro 612, kan komme i besiddelse af dine lægelige oplysninger hurtigst muligt ved en evt. nødsituation. Med den hurtige adgang bliver ens overlevelseschancer forbedret, hvis man skulle være uheldig.

Fjernbetjening af doro 612
Derudover har mobiltelefonen Doro 612 mulighed for fjernbetjening. Det betyder, at familie og venner, du har tillid til, kan hjælpe dig til at få styr på kalender og telefonbog, hvis du gerne vil have det.
Tilsammen gør det, at hverdagen kan sikres optimalt for dem med behov. Ikke mindst de pårørende!

Doro 612 er med sit kamera og tryghed for hverdagen en mobiltelefon, som mange vil få glæde af!

Den er i sit pæne design og enkelte klapsystem, en meget ældrevenlig teleløsning.

se flere Doro mobiltelefoner