Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Panasonic G2511 – moderne trådløs telefon – til ældre der ikke vil nøjes

Email Udskriv PDF

Panasonic 2511

Jeg ved godt, at jeg i tidernes morgen har dedikeret denne blog til at omhandle mobiltelefoner specielt egnet til ældre, men de følgende indlæg bliver jeg nødt til at dedikere til trådløse telefoner, fordi der sker så meget inden for trådløse telefoner, der også kan bruges af ældre.

Brugervenlighed og enkelthed er i dag tænkt så meget ind i designet af moderne trådløse telefoner, at moderne trådløse telefoner også kan bruges af ældre, der ikke vil nøjes med trådløse telefoner specielt udviklede til ældre. Derfor vil jeg dedikere de næste blogindlæg til trådløse telefoner. Jeg håber at mine læsere bærer over med mig. Jeg starter min strøm af indlæg om trådløse telefoner med en moderne og billig trådløs telefon fra Panasoninc.

Panasonic 2511 er som navnet fortæller en nem og praktisk trådløs telefon. Den har alle de nødvendige funktioner, der gør en telefon enkel og brugervenlig for ældre. Panasonic 2511 har således en 1,4 tommers LCD skærm med baggrundslys og et oplyst tastatur – Smart og funktionelt, hvis det halter med synet. Det kan siges, at der virkeligt er kræset for brugervenligheden med denne trådløse telefon fra Panasonic frem for at give den alt for meget unødvendigt lir. Derfor kan Panasonic 2511 også fås meget billigt hos Tele Call.

Som nævnt kommer der hele tiden nye modeller af trådløse telefoner, så følg med her på siden eller kontakt Tele Call for råd og vejledning om trådløs telefoni.