Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Doro Experience - styresystem til smartphone, windows computere og tabletter

Email Udskriv PDF

Doro Experience

Det nye styresystem fra Doro er så absolut designet, så brugervenligt, som det overhovedet kan lade sig gøre. Med de store og tydelige ikoner, der er usædvanligt letforståelige, bliver det en leg at være på nettet.

Og så kan du også via systemet hjælpe ens forældre eller bedsteforældre over nettet, så det hele kommer til at fungere maksimalt!

Doro Experience er en rigtig god mulighed for de ældre, der gerne vil prøve at surfe på nettet, men ikke helt tør! Der er mulighed " for at ringe til en ven", hvis der er problemer med styringen af nettet, og straks kan venner og famillie, via den web baserede side Doro Experience, hjælpe til med styringen af menuer og funktioner på smartphonen, computeren eller tabletten.

En anden dejlig detalje ved systemet er, at du uden videre kan dele foto - albums med hele famililen eller vennerne. så går du ikke glip af et eneste unikt øjeblik med børn eller børnebørn. Og det uanset, hvor I så opholder jer.

Doro Experience er simpelthen det mest enkle, du kan styre din teknologi med. Meget nemt at navigere i på grund af de store ikoner. Det bliver letere for dig at holde kontakten til venner og familie vedlige, og behøver du hjælp, ja så kan det også fås!

En dejlig 

måde at møde den nye teknologi på for første gang!

 

alt

alt

Doro Experience til tabletten                                                                                                                          Doro 740 med Experience