Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Doro mobiler - hvilken model skal der vælges?

Email Udskriv PDF

Doro mobiler kvalitet og dejligt design!

Doro mobiler findes i rigtig mange udgaver. Fælles for dem alle er, at de er særdeles ældrevenlige. Brugervenlige menuer og funktioner lette at forstå.

Men hvilken skal man vælge? Ja, det er et godt spørgsmål!

For der er mange af dem, og alle har hver deres forcer.

Doro mobiler spænder over store forskelle. Lige fra den meget enkle model Doro 326, der er så simpel i modellen, at der kun kan ringes op til den og ringes fra den,  til Doro 715, der har indbygget kamera og mange andre nyttige funktioner.

Så man skal allerførst gøre sig sit behov klart. Hvad er det man har brug for på mobilen.

Er man f.eks. svagt seende eller hørehæmmet, så man har brug for større taster eller mere lyd? Har man brug for en indbygget teleslynge, fordi man har høreapparater? 

Skal der kunne SMS´es eller vil man kunne tage billeder af børnebørnene med mobilen?

Har man brug for sikkerhedsfunktioner? Såsom f.eks. nødkaldstast eller ICE - funktion.

Der skal tænkes rigtig godt over behovet, og så vælges ud fra det!

På de meget enkle mobiler fra Doro er der næsten i alle telefonerne ekstra lyd og store taster. Men der er alligevel stor spændvidde fra den mest brugervenlige til den med flere funktioner. Den mest enkle er så absolut kun til at modtage eller afgive opkald på.

 

Den helt enkle Doro 326alt


Meget enkel mobil, der er meget ældrevenlig! Kan kun det mest nødvendige. Den har hurtigvalgstaster, så man kan ringe op med kun et tryk på en tast. Stiore adskilte taster og god lyd.Stort letlæseligt display, der er baggrundsbelyst. Telefonen er gummibelagt, så man har et bedre greb i den.                 

Doro 715 med kamera og mange andre funktioner til de der vil lidt mere end bare at kunne ringe op eller modtage opkald. Den nyeste mobil fra Doro, der kan så meget mere! Den har selvfølgelig alle sikkerhedsfunktioner: Nødkald, ICE - funktion samt mulighed for fjernbetjening er der i mobilen.

alt