Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

DukaPC er en ældrevenlig indgang til internettet

Email Udskriv PDF

DukaPC bærbar computer er til dig, der vil starte med at begive dig ud i den digitale teknologi. Med dette valg får du en samlet ældrevenlig løsning på dine problemer! En lille fiks en!!!

 DukaPC bærbar computer er en lille fin computer med LED - TFT skærm 15,6. Den har numerisk tastatur og med dens indbyggede kamera og medfølgende mikrofon er den klar til brug ved videosamtaler.

DukaPC bærbar computer har en "storebror" DukaPC stationære computer, der dog har en berøringsfølsom skærm. Ellers har de faktisk samme funktioner og er begge designet for ældre mennesker, der skal til at begive sig ud på nettet. De er specielt velegnede for de der aldrig har beskæftiget sig med computere før. Det er faktisk utrolig let at sætte dem op, tilslutte strømmen, læse på computeren og vælge mellem de mange muligheder.

Så nu er der ingen undskylning for at vide mindre end børnebørnene! Bare se at komme i gang!

Her er virkelig en mulighed for at blive klar til at få rykket familien tættere på hinanden ved hjælp af videoer, billeder eller samtaler, man deler sammen.

Derudover er det praktisk at kunne komme i kontakt med f.eks. kommunen, banken eller andre på en let og tilgængelig måde.

DukaPC bærbar kan hurtig pakkes væk og fylder faktisk ingenting.

altDukaPC bærbar ældrevenlig computer