Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Emporia - nu med indbygget GPS!

Email Udskriv PDF

Emporia er kommet med 2 nye modeller af mobiler!

ELEGANCEplus GPS og SOLIDplus GPS!

Mobilerne henvender sig, selv om de har mange ens funktioner og menuer, til 2 helt vidt forskellige målgrupper.

ELEGANCEplus, er for de der meget gerne vil have en let og enkel mobil, der er i altpænt design, men som samtidigt gerne vil have de nye funktioner som disse 2 modeller fra emporia har!

                                                            Emporia ELEGANCEplus GPS


SOLIDplus er en robust, vand - og slagfast mobil, som henvender sig til håndværkere, naturmennesker, demente eller handicappede. Den kan så absolut tåle lidt af hvert!                               

Emporia SOLIDplus GPS     altFås  også i farven hvid

Fælles for de 2 mobiler er den nye funktion, som gør det muligt at fjernbetjene dem fra computer over nettet via web baseret platform. Platformen hedder emporia4care, og den gør det muligt for familie og venner at hjælpe mobilens bruger med forskellige funktioner.

Såsom f.eks. at rette, tilføje eller slette i telefonbogen, oprette venner i venneliste, aktivere eller deaktivere nødkaldet samt GPS´en. Helt uden at være tæt på brugeren!

Derudover er det også muligt, for de, der har fået lov til at administrere mobilen, at se hvor bruger, samt telefon er via GPS funktionen. Brugeren skal blot give sit samtykke til at få hjælpen. Det gøres nemt via emporia4care. Platformen forventes at virke sent på året 2012.

Er man en institution, der ønsker at få administrationsrettigheder over mobiler, kan der registreres og oprettes flere hundrede enheder (mobiler) og man behøver ikke at samtykke for at administrationsrettigheder. Det er vigtigt at vide!

Hvis man skulle have brug for at aktivere nødkaldet, som er på de 2 emporia mobiler; vises via GPS´en, hvor der er behov for hjællp.

Der er på begge mobiler faldsensorer! Det vil sige, at hvis brugeren skulle falde, registrerer telefonen det, og nødkaldet aktiveres!

Altsammen for at gøre hverdagen mere sikker og tryg for brugere af telefonerne deres pårørende eller en institution!