Senior Mobiltelefon | Mobiltelefoner til ældre

Mobiltelefoner til ældre og handicappede | mobil til ældre

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nu er den her; Doro 615 med kamera

Email Udskriv PDF

Doro 615 - Doro PhoneEasy 615

Nogle gange ved man bare, at en senior-mobiltelefon bliver et hit. Sådan en følelse har vi her på siden med klaptelefonen Doro 615 med det fulde navn Doro PhoneEasy 615. Svenske Doro har her lavet en klaptelefon med usædvanligt mange nyttige funktioner placeret i et fantastisk design – det kan du læse mere om herunder!

Klaptelefon med alle dens fordele

Doro 615 er ikke bare en almindelig mobiltelefon, men af typen klaptelefonen. Navnet referer til, at telefonen kan klappes op og ned. Dette er især smart med henblik på seniorer, da et opkald eksempelvis kan besvares ved blot at klappe telefonen op.
Derudover er Doro PhoneEasy 615 ganske nem at transportere, når den er klappet sammen, da din Doro mobil her tæt på ingenting fylder. Har du en lomme eller en taske, kan du med garanti passe denne Doro mobiltelefon deri!

Klaptelefonen Doro 615 er den direkte ”efterfølger” til Doro 610. Vi bryder os dog ikke om ordet efterfølger, da dette implicerer, at Doro 610 er unødvendig. Dette er slet ikke sagen – Doro 615 er blot en lidt mere avanceret version af samme. Med Doro PhoneEasy 615 er der eksempelvis inkluderet talebeskeder i modsætning til ”forgængeren”.

Men også kameraet, du i din Doro mobil Doro 615 kan finde, er med til at adskille den fra den anden Doro mobil. Kameraet i Doro 615 er udstyret med en nyttig blitz og tager billeder med lidt over 3 megapixel opløsning. Med andre ord er det muligt at tage nogle super fine billeder med din Doro mobiltelefon, hvilke naturligvis kan fremkaldes som ved et normalt kamera.alt

Brugervenlig Doro senior-mobiltelefon

Svenske Doro har naturligvis gået en lang vej for at sikre Doro 615’s brugervenlighed. Ophøjede gummikanter tillader dig at tabe telefonen, mens du har mulighed for at fjerne ikoner for de ting i menuen, du ikke har brug for.

Forrest på Doro mobiltelefonen Doro 615 findes der en dedikeret SMS-knap samt en dedikeret kamera-knap. Det er meget, meget nemt at benytte din Doro PhoneEasy 615 – her er ingen grund til at investere tid i brugervejledningen (selvom du selvfølgeligt har muligheden, da denne medfølger ved køb af Doro 615).

Vi håber, at du er lige så begejstret for Doro 615, som vi er – især til den meget lave pris, du kan se ved at følge linket dertil! Doro 615 er en Doro mobiltelefon, der er kommet for at blive.

Findes også i farven rød!